Publicitat
Societat · 2 d'Agost de 2021. 18:58h.

Cotarelo acusa els partits indepes de “pressa de pèl”

“Per què arriscaria alguna cosa per la independència gent que cobra 120.000 euros l’any?”

Cotarelo acusa els partits indepes de “pressa de pèl”

El politòleg Ramon Cotarelo, en un article a El Món, assegura que “el govern independentista tampoc no fa res per apropar-nos a la independència”. En aquest sentit considera una “pressa de pèl” el projecte de l’actual Govern.

“Com és que els governs independentistes no fan res per a la independència? Follow the money. Sembla que hi ha més de 200 càrrecs de la Generalitat que cobren més que el president del govern espanyol. Durant les negociacions per bastir l’actual govern de coalició, hi havia centenars d’altes càrrecs de lliure designació pendents de reubicació”, explica.

“Catalunya està governada per a una casta de polítics professionals sense cap capacitació que no sigui la vida del seu partit. El retrat robot és el d’un home entre trenta i quaranta, que porta tota la vida com funcionari del partit, sense haver treballat mai al mercat lliure en qualsevol empresa pública o privada. El prototip és el MHP Aragonès”, indica, a més de considerar que “no hi ha casos de corrupció individual perquè tota l’estructura partitocràtica és corrupta”.

Tabé denuncia “la conversió dels mitjans públics de comunicació a Catalunya en aparells de propaganda d’ERC, d’atac als adversaris i maquinària d’espanyolització del país. Segons les dades que publica la mateixa CCMA, la plantilla de TV3 està sobredimensionada, infrautilitzada i, sobretot, pagada molt per damunt dels sous mitjans a les empreses privades. Follow the money i trobareu la causa del silenci al voltant de la manipulació dels mitjans de comunicació i de la renúncia partitocràtica a la independència”.

“La pregunta és: per què arriscarien alguna cosa per a la independència gents que cobren 120.000 euros a l’any per fer tuits i discursets molt radicals al Congrés dels diputats? Per què haurien de trencar amb Espanya els que fan a Catalunya el mateix que els espanyols a Espanya?”, conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios, 03/08/2021 - 20:10

"¿Por qué arriesgaría algo por la independencia gente que cobra 120.000 euros al año?"

Bien visto... por cierto, ¿y a ti que te importa la independencia de Catalunya...? si tu no eres catalán y nunca lo serás... siempre serás un charnego palanganero al servicio del racismo catalanista.

#17 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 03/08/2021 - 15:52

Cotarelo .... U vol el poble. No lo pillas?.
Ya no sirves para tv3% , ya no les haces gracia como la orate Bea Talegon que es sumisa a los Lazys a cambio de a saber qué

#15 Capit@n España, Purgandus populus!!, 03/08/2021 - 10:59

Però, una pregunta: ja li han instal·lat el wi-fi?....quin paparra!!

#14 carlos sanchez manils, mollet del vallés, 03/08/2021 - 09:51

ara s'adona aquest senyor, que ha pasat d'apoiar la Cup ...pasant per JXCAT...que es pensava ...

#13 A.Bcn, Barcelona, 03/08/2021 - 03:53

Viejo cizañero asqueroso.