Publicitat

Els bombers estabilitzen el foc iniciat a França

Crema Portbou

Un incendi de vegetació a Portbou (Girona) que ha entrat des del Coll dels Belitres (França) ha provocat el desplaçament de fins a 35 dotacions de bombers de la Generalitat. Aquests han detallat que el foc, en una superfície de matolls, crema en descendent una muntanya i baixa direcció a la mar.A la zona bufa la tramuntana i fins al lloc de l'incendi s'han desplaçat 19 dotacions terrestres i quatre aeris, que se centren en el flanc dret i la cua de foc.

La carretera transfronterera Nacional-260 ha quedat tallada al trànsit aquest dissabte en els dos sentits de la marxa entre els quilòmetres 0 i 12, és a dir, des de la frontera amb França fins al municipi gironí de Colera per l'incendi forestal. Hores més tard la Generalitat ha anunciat que l'incendi ha estat estabilitzat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, DE FRANÇA A ESPAÑA CREMA , 01/08/2021 - 09:50

ELS INCENDIS NO SABEN RES DE FRONTERAS , Comença a CREMAR EN UN PAIS i acaba de feru en unaltra . Los mal pensados podran pensar quels FRANCESOS HU HAN FET ESPLESAMENTE Para CREMAR CATALUNYA HE . ..

#2 Ojotuerto, Calafell.TAB, 01/08/2021 - 06:40

Jajaj la Borras quería aviones franceses, y los franceses les envía. Fuego !! Jajjaj es el karma. 560 dotaciones y 300 helicopters jajajaj en realidad están para la foto. Y los camiones tienen 25 años. Se lo han pulido en fichajes de cap de serveis i directors generals hay cientos. Jajaja desde Tabarnia Que siga ardiendo la catalunya profunda

#2.1 Ojovivo, Puertobuey, 01/08/2021 - 14:50

Te equivocas, Portbou no es la Catalunya profunda ni el reino de las esteladas, más bien al contrario salvo excepciones. Cierto que el fuego procedia de Francia pero empujado por la tramontana que solo gusta a los románticos que no son de la zona. De los aviones algunos eran franceses. No juguemos con la demoagógia con los incendios.

#1 manu, DIJON FRANCE, 31/07/2021 - 20:27

los independentistas fascistas, y charnego pagao por la generalidad seguramente acusarán a los españoles o a Ayuso