Publicitat
Societat · 5 de Desembre de 2019. 14:57h.

Cremen radars de trànsit per la llibertat dels presos

El col·lectiu l'Estaca reclama "negociar la independència"

Cremen radars de trànsit per la llibertat dels presos

Un grup independentista autoanomenat L'Estaca ha cremat i inutilitzat diversos radars de trànsit en diferents carreteres de Girona i Lleida per reclamar "l'alliberament dels presos, el retorn dels exiliats i la fi de la repressió política, judicial i policíaca com a pas imprescindible per a negociar la independència de Catalunya".

Aquest grup explica en un comunicat que "l'acció es va iniciar fa uns dies al Camp de Tarragona i va seguir posteriorment al Solsonès" i afegeixen que "s'ha basat en la voluntat de derogar els límits recaptatoris de velocitat a un elevat nombre de vies catalanes, sobretot carreteres i autopistes".

Finalment, anuncien "noves accions i mobilitzacions que comunicarem les properes setmanes i mesos a tots els Països Catalans" i diuen que "es mantindran mentre no assolim el nostre objectiu que, de ben segur, és compartit per un ampli sector de la població".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Sergi Sergio, Barcelona, 08/12/2019 - 13:08

El colectiu "La Estaca" que cantidad de monstruos gilipollas y retrasados ha generado el Proces, es impresionante la cantidad de tarados que ha creado.

#15 Didac B., Barcelona, 07/12/2019 - 20:01

Tot el que sigui entorpir l'afany recaudatori de la banda dels sediciosos te un aplaudiment. Els gamberrets de torn han escollit les maquinetes que posen sancions als pobres conductors que cada dia es lleven a les sis del mati, i per contra aquells cotxes oficials que recullen els parasits càrrecs queden exempts per molta velocitat que vagin.

#14 Galba, Barcelona, 06/12/2019 - 14:05

Cal ser idiota. A aquests caldria lliga'ls ben fort a la estaca perquè no vagin pel mon fent tonteries.

#13 Pregunto yo, Tarragona, 06/12/2019 - 07:48

¿Que no saben que haciendo esto hacen que no se puedan recaudar fondos para mantener al fugado puigdemont y su mansión de waterloo ?

#12 Pere, Girona, Spain, 05/12/2019 - 22:09

!a gent de Tractòria es molt creativa en aquest tipus de coses