Publicitat
Societat · 8 de Març de 2013. 12:28h.

Crida al boicot als productes espanyols

Catalunya Acció presenta una campanya de resposta contra la "guerra de banderes" de Llanos de Luna

Crida al boicot als productes espanyols

Membres de Catalunya Acció

Catalunya Acció ha instat els ajuntaments catalans a fer un boicot al productes i empreses espanyoles. En un manifest demana als consistoris "amenaçats" per la delegada del Govern, Maria de los Llanos de Luna, per no penjar la bandera la bandera espanyola a "respondre-li amb fermesa tot declarant que, a partir d'aquest moment, cap d'ells ni comprarà cap producte espanyol ni contractarà cap servei d'una empresa espanyola".

En aquest sentit, el text exposa també que "caldria que suggerissin als seus veïns favorables a l'actitud de l'ajuntament respecte a la 'rojigualda' que segueixin l'exemple del consistori. No faran res més que el mateix que fan molts espanyols amb els productes catalans".

El president de l'organització independentista, Santiago Espot, ha expressat que "si Espanya i la seva virreina a Catalunya, és a dir, la delegada del Govern, vol una guerra de banderes, la tindrà. No defugirem el conflicte i utilitzarem totes les armes al nostre abast".

Catalunya Acció denuncia que "Catalunya és tractada cada vegada més com una colònia" i ha acusat Llanos de Luna d'"imposar per imperatiu legal, exactament igual que el Movimiento", la bandera espanyola "en la totalitat d'edificis públics".

Finalment, ha advertit les empreses espanyoles que "si les seves vendes disminueixen a partir d'ara en aquest territori la responsable té nom i cognoms: María de los Llanos de Luna".

Publicitat
Publicitat

94 Comentaris

Publicitat
#61 abraham, tarragona, 10/03/2015 - 09:59

Pero que poca verguenza tiene este personaje,por lo visto no le an enseñado que para que te repespeten tienes que respetar,sino quieren escuchar el himno español que no jueguen la copa del rey

#60 TOWERS, ESPAÑA, 03/04/2013 - 16:37

y luegon piden que les rescaten los españoles, jajajaj que poca dignidad teneis los catalanes

#59 Basilio, Logroño, 12/03/2013 - 20:58

No sé si disminuira el consumo de productos españoles en esa comarca, pero es evidente que el número de asnos se mantiene estable.

Ya han fichado a todos los espabilaos de la zona.

#58 Mauro, Lpgc., 09/03/2013 - 18:45

Somos mas de cuarenta millones consumiendo productos totalmente españoles, contra tres millones de catanalistas separata, jejejeje y un aplauso para todos los españolistas-catanalistas, y que sepan que desde el resto de España no le vamos a abandonar...

#58.1 Jordi, Bcn, 10/03/2013 - 17:00

Mauro, España es un cáncer a nivel mundial, un estado apestado y decadente. Vuestro boicot es patético.... Las ventas de Cava han aumentado en EEIU, Italia, Japon, etc etc..... Y que hayan disminuido en vuestro mugriento pais no nos afecta. Yo mismo estoy exportando fuera sudándomela españa

#57 Iñigo, Salou, 09/03/2013 - 08:09

Creo que el boicot debe ampliarse a no venderles productos catalanes, que se jodan ¡¡¡