Publicitat
Societat · 13 d'Octubre de 2020. 20:17h.

Crida al vot constitucionalista

SCC veu condicions per a "una derrota de l'independentisme"

Crida al vot constitucionalista

Societat Civil Catalana (SCC) ha posat en marxa aquest dimarts una campanya per promoure la participació dels constitucionalistes en els pròxims comicis autonòmics, previstos per al 14 de febrer. Amb el lema es “si tú no votas, ho tornaran a fer”, l'entitat vol advertir que "una nova victòria independentista suposaria més fractura, empobriment i discriminació".

La campanya comença aquest dimarts, amb diversos cartells a les principals estacions del metro de Barcelona. Dimarts que ve arribarà als carrers de Girona, Lleida i Tarragona. A finals d'octubre s'estendrà per ciutats de l'àrea metropolitana i capitals de la comarca de la Catalunya interior. A partir d'avui, simpatitzants de SCC arreu de Catalunya també penjaran cartells als espais urbans habilitats pels Ajuntaments.

El president de SCC, Fernando Sánchez Costa, ha manifestat que "hi ha condicions objectives per a una derrota de l'independentisme". "Els catalans estem farts del procés i som conscients que ha provocat un clar declivi. Però cal anar a votar i convertir l’esgotament en vots de canvi", ha afegit.

Sánchez Costa ha remarcat que "mai direm a qui ni què votar, només volem posar tots els catalans davant la seva responsabilitat històrica i animar-los a participar en les eleccions", però ha deixat clar que "quan comenci el període electoral i la campanya estrictament dita, desapareixerem del mapa". "Ens estem jugant el futur d’una generació. Quatre anys més de procés i Catalunya se’n va pel desguàs".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 jvcs, barcelona, 13/10/2020 - 23:59

Que es un hecho incuestionanble da fé como intentan estirar y saquear todo lo que se pueda , el nou govern no indepe , debe primero de todo limpiar todos los organismos de la gene de enchufados y pelotes y desmontar embaj y chiringuitos y publicar todos los sueldos saqueados y a la fiscalia .Muchos cargos a dedo sin concurso publico y vulne la ley

#1 Neferu, Barcelona, 13/10/2020 - 22:56

Bravo por la iniciativa. Hay que mover, ilusionar a ese 53% que si decide no quedarse en casa y votar, con toda seguridad que a los indepen se les acaba su buena suerte. Hemos de hacerlo, hemos de conseguirlo.