Publicitat
Societat · 5 de Desembre de 2012. 13:03h.

Criden a fer la “vida impossible” als representants del PPC

El col·lectiu Endavant (OSAN) de Tarragona els assenyala com a còmplices de les “polítiques genocides” de Wert

Criden a fer la “vida impossible” als representants del PPC

Un moment de la protesta a Tarragona davant la seu del PPC

L’anunci fet pel ministre José Ignacio Wert sobre una reforma de la llei educativa que relegui l’ensenyament del català, ha encetat la crispació en diversos punts de Catalunya, un d’ells, Tarragona. Allà, el col·lectiu Endavant (OSAN) ha liderat els actes de protesta contra el PP, assenyalant especialment els seus representants a Catalunya.

Des d’aquest col·lectiu d’esquerres i socialista han fet una crida a “defensar el català als carrers”, animant a “fer la vida impossible” als membres del PP, els quals creuen còmplices de les polítiques “genocides” de Wert. Al comunicat es donen els noms del líder del PP a Tarragona, Alejandro Fernández, i del diputat de les Terres de l’Ebre Joan Bertomeu.

La plataforma ja ha estat la impulsora d’una concentració de 300 persones que es va fer ahir al vespre davant la seu del PP de Tarragona, i que va transcorre sense incidents. En ella es va insistir en mostrar un fort rebuig a tots els actes que realitzi el PP a Tarragona. A Torredembarra també es va realitzar una concentració similar, impulsada per les xarxes socials, que va reunir unes 60 persones.

Davant el comunicat d’Endavant (OSAN), Alejandro Fernández ha respost via Facebook titllant de “xusma” la gent del col·lectiu, i afegint que no tolerarà que s’amenaci a la seva persona o a ningú altre del seu partit. De fet, des del PP han anunciat que estudiaran emprendre mesures legals davant les amenaces incloses a la convocatòria.  

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#26 Xipolleig, Barcelona, 05/12/2012 - 19:35

Radicalment en contra de l'expressió si s'ha dit d'aquesta manera.
La gent, fins i tot aquell que no et vol deixar opinar, que manipula, que enganya a la gent, que et nega el dret com a ciutadà i com a membre d'una nació a emancipar-te, malgrat tot té el dret a viure i a expressar-se lliurement

#26.1 pepe, andorra, 06/12/2012 - 11:16

claro chaval, todo el mundo tiene derecho a montar una noche de los cristales rotos, sobre todo si esos q lo montan son ultras catalanistas. Si fuera al revés, ya seria otra historia. Aunque deberías saber q donde las dan las toman y q la vida da muchas vueltas.

#25 juanito, tarragona, 05/12/2012 - 19:00

A mí me quiere hacer alguien la vida imposible y yo se la hago a él literalmente. Hase falta disir algo mas?

#25.1 xavier, sabadell, 05/12/2012 - 19:33

als petits ni cas, el dia que siguis en JUAN, en parlem

#24 Josep, Lleida, 05/12/2012 - 18:06

Y queren que la UE les reconozca como pueblo con derecho a decidir, son patéticos.

#23 Paco Roig, BCN, 05/12/2012 - 18:01

Que poco entienden de democracia estos pobres, Dan Pena Los de OSAN.

#22 LLanso, TIANA, 05/12/2012 - 17:44

Tenen tota la raó, contra acció, reacció.