Publicitat
Societat · 20 de Gener de 2021. 18:19h.

Criden "assassins" als funcionaris de Brians

Els treballadors de la presó culpen la consellera de Justícia

Criden "assassins" als funcionaris de Brians

Funcionaris de Brians1 carreguen contra la consellera de Justícia després que el passat 17 de gener una manifestació de familiars de presos els hi cridessin "assassins". L'associació de funcionaris Marea Blava assegura que els manifestants van entrar al pàrquing de la presó.

"Vam tenir dificultats per accedir al nostre lloc de treball, ens van filmar a nosaltres, els nostres vehicles i matrícules i vam haver d'escoltar nombrosos crits i insults", expliquen. Tot això amb la "connivència de les autoritats".

Aquests funcionaris denuncien que "la consellera Ester Capella no solament ha omès sistemàticament la defensa del col·lectiu de treballadors, sinó que ha contribuït a la seva linxament públic".

També retreuen a Interior que la manifestació es produís malgrat que els participants de la marxa es van desplaçar "en ple confinament municipal" des de Martorell fins a Sant Esteve Sesrovires, on hi ha el centre penitenciari.

Per part dels manifestants s'afirma que "els carcellers tenen total impunitat per torturar els presos, per mantenir-los en aïllament molt més temps de què està legalment permès". També acusen els funcionaris de deixar als presos "sense aigua calenta i sense calefacció" i de "drogar-los tot el dia".

"El covid ha servit com a excusa per augmentar la repressió i llevar-los els pocs drets que tenen", remarquen, a més d'afegir que "s'han suspès els bis a bis". "Des de fa anys s'està portant una vaga de fam rotativa dins de les presons", expliquen.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Benet S., Barcelona, 21/01/2021 - 08:37

Res de nou, considerant que els que estan al capdavant dels departaments son la banda de delinqiuents que tenim escalfant cadira desde fa anys, arribarem a la logica deducció que es protegeixen entre ells. La prova es aquesta bruixa amargada que no mou ni un dit per defensar als funcionaris pero es desviu per protegir als sediciosos i cdr

#5 Quin fart!!!, Barcelona, 20/01/2021 - 23:13

Pero no són ells els responsables de presons a CAT, és tal l'obsessió per enmascarar Ñ que acaben per tirar-se pedres sobre el seu propi terrat, a veure si no saben ni controlar les presons

#4 Marcial, Santa Coloma, 20/01/2021 - 19:59

Señora consellera, los presos pulítics no pueden estar a merced de unos asesinos, obri les presons.

#3 JM, Barcelona, 20/01/2021 - 19:46

Si yo fuese uno de los funcionarios de prisiones, me aseguraría que los golpistas presos se quedasen sin su postre

#2 Josep, Olot, 20/01/2021 - 19:31

Ja seria hora que la fiscalia es fixes amb la sra. Orelles.