Publicitat
Societat · 5 de Setembre de 2012. 12:21h.

Cristians per la indepèndencia

Reivindiquen "la tensió, l’enfrontament i la divisió" per aconseguir l'Estat propi

Cristians per la indepèndencia

Cristians per la independència

Cristians per la Independència, sectorial de l’Assemblea Nacional Catalana, anima "els cristians a treballar responsablement per l’assoliment de la independència de Catalunya i a manifestar-ho el proper 11 de setembre a Barcelona, sota el lema Catalunya nou estat d’Europa".

"Ens cal donar testimoni clar, per part nostra, de la defensa dels drets de Catalunya, que, des de fa segles, sistemàticament li són conculcats, i contribuir des de l’òptica cristiana a configurar la nostra nació sobirana, justa, fraterna i solidària amb els altres pobles del món", reivindiquen.

També remarquen que "la doctrina social de l’Església ofereix una basta fonamentació sobre els drets de les nacions, fet que ens il·lumina i encoratja en aquest moment transcendental per al nostre país". "En la defensa dels drets de les persones i dels pobles els cristians sabem que sempre toparem amb criteris totalment oposats i que per això la tensió, l’enfrontament i la divisió seran inevitables", admeten.

"Considerem, d’una banda, que el nostre silenci seria sinònim d’inhibició i de traïció a la missió que com a cristians i ciutadans tenim encomanada. De l’altra, l’argument de la divisió no pot ser mai una excusa per no defensar un dret bàsic, ja que el mateix Jesús va dir: 'Us penseu que he vingut a portar la pau a la terra? Us asseguro que no. He vingut a portar-hi divisió'".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#18 guillem, bcn, 06/09/2012 - 09:40

Tenen tot el dret, sent cristians, a posicionar-se per la independència però jo, que també soc cristià, no soc independentista i per molt que diguin ells i l'abat de Montserrat, no em faran combregar amb rodes de molí, com tampoc haurien de dir res d'això Rouco i Cañizares. És un tema civil i laic

#17 Tonsi, Barcelona, 05/09/2012 - 18:56

Responsables d'e-notícies:Us heu llegit bé el text que reproduiu? Ja veig que no. El text no reivindica "la tensio?, l?enfrontament i la divisio?" sinó que diu que en la defensa dels drets de les persones i dels pobles aquelles són inevitables. Periodistes: aprengueu a sintetitzar allò que informeu!

#16 spanish, Madrid, 05/09/2012 - 18:00

tensió ? vale la iglesia que mas alumbara es la aquella que arde jajajajajjaa

#15 spanish, Madrid, 05/09/2012 - 17:59

pederastas por la independencia tambien joderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cuidado con el palo de les esteladas y por favor no llevar niños a las manis jajajjaaaa

#14 Kropotkin, Vic, 05/09/2012 - 15:55

Jua, jua, jua,... ¡Que payasos!

#14.1 pardalet, Barcelona, 05/09/2012 - 18:35

Que potser ets d'aquesta colla que ara surt de l'armari, que enyoren la guerra civil?

#14.2 spanish, Madrid, 05/09/2012 - 23:54

pardalet tu tambe ets de pederates per la independencia ? osti aniran nens a la mani ?