Publicitat
Societat · 23 de Juliol de 2021. 16:42h.

Crítiques indepes a Torra

"Rei de les desobediències fake", "farsant", "llepaculs del règim" i "exemple d'obediència", entre d'altres

Crítiques indepes a Torra

Independentistes han criticat l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, a Twitter per fer un tuit irònic amb la recol·locació del retrat de Felip VI al saló de plens de l'Ajuntament de Barcelona. "Exemple de desobediència republicana, sí senyor", ha manifestat Torra.

Aquest comentari li ha valgut la rèplica d'usuaris sobiranistes que li han recordat que va despenjar la pancarta a favor dels presos del Palau de la Generalitat en compliment de l'ordre de la JEC. "Rei de les desobediències fake", "farsant", "vergonya", "llepaculs del règim" i "exemple d'obediència" són algunes de les respostes que ha rebut l'expresident al seu tuit.

També li recorden que "per exemple de desobediència la pancarta que vas despenjar i la inhabilitació que vas acatar" i li recomanen que es "tapi una mica" perquè "els seus majors actes de rebel·lia foren despenjar una pancarta tres dies tard i dir als CDR que apretessin mentre enviava els Mossos a atonyinar-los i a la Generalitat com a acusació particular per tancar-los". El cinisme ha de tenir límits", remarquen.

Finalment, n'hi ha que assenyalen que "aquest tuit és PERFECTE perquè és exactament igual de lamentable tant si és irònic com si no ho és". "Qui ets per donar lliçons de desobediència?", li pregunten.

 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 24/07/2021 - 12:28

"Apreteu, apreteu, que feu bé d'apretar", mentrestant vaig fent comptes dels calers que m'emporto per tot aquest numeret quan em retiri

#14.1 La Carbo Cated, El Prat de Llobregat, 25/07/2021 - 09:12

Si y madrugando por mendrugos temporales de pan, dado la pérdida del tren borreguero de cercanías.
Significa que con todos los cambios sociales, de entorno, de organización, de producción, de servicios hará falta que haga frío o que llueva o ambas cosas, que nos mojemos para generar mocos para seguir alimentando porque no habrá para todos.

#13 recordad 6 y 7 de septiembre, secesionismo es fascismo, 24/07/2021 - 12:11

es lo que tiene llevar criando cuervos durante 40 años

#12 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán..., 24/07/2021 - 12:00

Al menos sus "amiguetes..." no le dicen lo mas evidente... ¡Que es muy feo...!

#12.1 E. Payetó, Barcelona, 25/07/2021 - 09:14

Lo que cuenta de verdad en esta vida es el dinero de las butxaques, lo que hay en medio de ellas que luzca en todos los asaltos, que los demás hagan cosas indeseables que tu te evites de hacer y que hagas lo que quieras para ser feliz y que los demás lo sean menos que tu.
Que sea guapo o no, cargue de tiballa o no es accesorio.
En general no Torra

#11 Tabarnés puro, Barcino, 24/07/2021 - 10:48

Lo patético del asunto es que todos estos valentones que se estiran de los pelos habrían hecho exactamente lo mismo en su lugar. Porque el nacionalcatalanismo es una estafa piramidal en la que los que están abajo se quejan de la falta de arrestos de los que están arriba, pero harían lo mismo llegado el caso. Panda de membrillos.

#10 C, Vilassar de Mar, 24/07/2021 - 10:23

El molt honorable P3.