Publicitat
Societat · 5 de Maig de 2013. 22:11h.

Crits de "fuera" a Mas a la Fira d'Abril

García Prieto: "els que no es comportin, que se'n vagin"

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat escridassat durant la cloenda de la Fira d'Abril de Barcelona. Malgrat els intents del president de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), Francisco García Prieto, Mas ha estat xiulat i ha sentit crits de "fora, fora", quan ha arribat a la caseta, i també quan s'ha assegut pel sopar i ha fet el discurs.

En efecte, quan Mas ha fet la seva entrada a la caseta de la FECAC i s'adreçava cap a l'escenari, ha estat escridassat i també li han cridat "fuera, fuera". García Prieto ha dit, a través del micròfon, que "la Fira d'Abril és d'aquelles persones que es comporten. Qui no es comporti, que se'n vagi", ha reblat.

"A qui no li agradi la Fira d'Abril, nosaltres no treballem per a ells", ha seguit el president de la FECAC. "Treballem per a la gent que vol la Fira d'Abril, i tenim l'obligació, cada vegada més i millor, de treballar conjuntament amb les institucions per fer possible que la Fira d'Abril tingui un lloc important i gran a Catalunya" ha afegit.

Quan Mas ha pres la paraula, ha destacat que és un assidu d'aquest esdeveniment, la qual cosa no ha servit perquè se sentís algun xiulet més.

Mas, amb Jordi Martí i Francisco García Prieto, al sopar de la Fira d'Abril
Publicitat
Publicitat

106 Comentaris

Publicitat
#61 mirk, bcn, 08/05/2013 - 14:31

(cont) per cert, MAI he votat CIU (ni ho penso fer) com a partit de dretes que és i els meus fills tenen sang andalusa, catalana i d´altres indrets, per tant, no em malinterpreteu que el meu comentari no va en absolut en contra dels andalusos catalans afincats a casa nostra.

#60 mirk, bcn, 08/05/2013 - 14:07

Sr. Mas, desitjo que prengui nota i sisplau l´any vinent subvencioni altres afers culturals en comptes d´aquest ja que aquestes mostres d´agraïment són prou significatives. Per cert, això ho paguem entre tots i particularment preferiria gastar-me els diners en altres projectes.

#58 Davit, Sabadell, 07/05/2013 - 03:20

Què foten cridant "fora" si ells són els de fora i en Mas l'autòcton? Com es nota que són espanyols: cultura d'apropiació i de conquesta.

#58.1 spanish, Madrid, 07/05/2013 - 10:06

ETS UN DISCAPCITAT

#58.2 BEJOTA, BCN, 07/05/2013 - 19:53

DAVID:LO D'ESPANYOL ,VE D'" HISPANIA" ROMANA COM ORGANITZACIÓ TERRITORIAL.LO DE CATALÁ ,ÉS LA TRIBU.

#58.3 Jordi Mas, Barccelona, 08/05/2013 - 19:01

Ets normal tu? Tene tot el dret del mon a cridar. Tu de que parlès si aqui només hi hagessin els catalans de ¨pura cepa¨saps quants habitants serien 1mil.lió i poc més

#57 Davit, Sabadell, 07/05/2013 - 03:11

Si una colònia de catalans anés a viure a Andalusia, primera que ningú li permetria d'organitzar una ballada de sardanes amb tant d'enrenou, i encara menys amb una subvenció equiparable. I als assistents no se'ls acudiria de pitar el President andalús. Però hi ha molta xusma inadaptada i desagraïda.

#56 Salvador, Sallent, 06/05/2013 - 20:50

Que corria la Chacon per allà? L'estat Propi es pels que vivim i treballem a Catalunya, andalusos, asturians, o sigui el seu origen, el meu avi era Andalusia, la meva avia de Santander, i sentien Catalunya com a casa seva., sou a Catalunya, us podeu sentir integrats o no, això és cosa vostre.