Publicitat
Societat · 9 d'Agost de 2018. 15:18h.

Crits de manters contra la premsa

"La Vanguardia és racista"

Crits de manters contra la premsa

Un grup de venedors ambulants i de persones que han donat suport al Sindicat Populars de Venedors Ambulants, en la roda de premsa que han ofert a plaça Catalunya, han cridat contra la premsa al crit "La Vanguardia és racista" i de "periodista, racista, fora de la meva vista".


El col·lectiu diu en un comunicat que "La Vanguardia intenta manipular la nostra versió buscant una tercera persona (dona), Antena 3 va venir a escoltar la nostra versió, va gravar set minuts i només va treure set segons i sense cap paraula de la nostra explicació sobre els fets".

També acusen el programa la Mañana de TVE d'"anticipar tot aquest circ mediàtic" amb una peça "feta sobre la criminalització d'un de nosaltres quan vam obrir les portes de la nostra botiga". "El resultat ha sigut una periodista parlant per nosaltres i dient que era un lloc on falsejàvem material com si fossi'm una màfia", afegeixen.

Finalment, lamenten que no han vist en els mitjans les morts de diferents venedors a Salou, València i a Madrid i denuncien "la violència i el racisme institucional" així com "els discursos incriminatoris i d'antiimmigració de dirigents polítics que els mitjans de comunicació".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Josep, Lleida, 10/08/2018 - 09:29

La majoria inducumentats i per tant ilegals ( diguem les coses pel seu nom ) venen productes sense cap garantia, embrutant per alla on passen, fen competència deslleial, als que SI paguen els impostos. Al dir tot això soc automaticament un racista.

Si això és així, les proximes eleccions he de votar a un partit de ultradreta. Ens falta Lepen.

#11 Asensio Chicharela, Portavoza, 10/08/2018 - 09:26

La mayoría de los que comentáis aquí sois unos desalmados fascistas heteropatriarcales (que no falte el palabrejo) con unas actitudes que no podemos tolerar en nuestra ciudad.
El Concejo Asambleario de Barcelona (antes Ayuntamiento) aprobará inmediatamente una ordenanza para prohibir la "negrofobia" y la "manterofobia" en nuestra ciudad. Hala!

#10 Juan Ricart, Ibiza, 09/08/2018 - 18:24

Si está clarísimo, en el video se ve como el turista negrófono arremete contra los manteros que sufren en España el racismo institucional. ¡Ya llorareis cuando se vayan todos a sus países a disfrutar de sus muchos avances sociales y la plena democracia que no tenemos aquí!

#9 joan, manresa, 09/08/2018 - 17:19

tinu.)amb l'ayuda d'una colla de "abogats dels pobres..",dit d'altre manera de progressistes esquerrans..,es fan seus els carrers,habitatges..,i no en parlarem més ...,perquè no queda be...,pro tenim un problema i molt greu.Estan posant en safata un daltabaix electoral...,Ser d'esquerra no vol dir ser irresponsable,sinó tot el contrari.AQUÍ N

#9.1 Veciana, Barcelona, 09/08/2018 - 17:46

O sigui que,en conclusió,arribem a aquella vella sentència de temps pretèrits de que "No s´ha de confondre llibertat amb llibertinatge."

#8 joan, manresa, 09/08/2018 - 17:13

El Casal obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina.---Manters i no manters..,tota aquesta gent arribada de nou...,porta una mala....,"uva",que fa tremolar.Potser si tota aquesta "energia" que els surt de dintre ,le haguessin tret en els seus Paissos,potser haurien resolt el seu problema....,pro clar..,allá calladets ...,i aquí amb (cont