Publicitat
Societat · 14 d'Abril de 2011. 18:25h.

Crits de "Mas, dimissió" als cent dies

La manfiestació contra les retallades del Govern omple la plaça Sant Jaume de gom a gom

Crits de "Mas, dimissió" als cent dies

Imatge de la manifestació

Milers de treballadors de l'administració, amb majoria de bates blanques, s'han concentrat aquest dijous per la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona per protestar per les retallades en els serveis públics previstos pel Govern de la Generalitat.

Els manifestants han omplert de gom a gom la plaça, també els carrers que donen accés a Palau, i han cridat en contra del cap de l'executiu català: "Mas, dimissió" ha estat un dels crits. El conseller de Salut, Boi Ruiz, també ha estat escridassat, amb lemes com "Boi, dimissió", "Salut sí, Boi no", "Tots som usuaris i no ens miris, uneix-te" i "Les autoritats sanitàries adverteixen que Mas i Boi perjudiquen la salut".

El secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez, ha dit que "si Mas no pren nota i segueix ancorat en la prepotència, sense consultar, les protestes continuaran". Álvarez s'ha queixat per les retallades als serveis bàsics i de l'altra banda que es rebaixin els impostos a les classes més afavorides, en referència a la supresió de l'impost de successions.

Per la seva banda, el líder de CCOO, Joan Carles Gallego, ha insistit que no es pot atacar l'estat del benestar d'aquesta manera i que els ciutadans no permetran que es retallin els serveis bàsics.

Una pancarta contra Boi Ruiz

Publicitat
Publicitat

92 Comentaris

Publicitat
#63 víctor, bcn, 15/04/2011 - 18:00

Els sectaris sociates no han tardat ni tres mesos en llençar els seus incondicionals contra el nou govern que intenta posar fre a l'estat d'insolvència en que aquests paràsits han deixat Catalunya. Està bé que gastin ara la poca munició que els queda. Garantia de que Mas hi serà molts anys.

#62 Font Paulus, general nacional-sobiranista, katalonien, 15/04/2011 - 12:59

Arthur, no facis cas, aguanta el tipus, ara cal fer sacrificis per aconseguir la llibertat, com va fer Winston Churchill salvant la Gran Bretanya de la destrucció i l'esclavatge. No t'arronsis. Aquests que criden no li van fer el mateix al tripartit. Pare perdona'ls perquè no saben el que fan.

#62.1 Toni, Bcn, 15/04/2011 - 13:39

no crec que Churchill tingués fons reservats a Lienchestein... sou l'oligarquia catalana, la mateixa que va finançar en secret el franquisme.

#62.2 Montse, Barcelona, 15/04/2011 - 13:51

Molt bona, Toni.
Vosaltres, continuadors de l'obra d'espanyolització, menyspreu i minorització de Franco, titllant als qui volem fugir de franquistes!
El PP porta la pandereta però vosaltres escriviu la partitura.
El franquisme sociològic sou vosaltres, ja ho veu tothom.

#62.3 ja n'hi ha prou, barcelona, 15/04/2011 - 14:49

Font, M'ha deixat impresionat, però segueixo volent el màxim de quiròfans oberts, encara que algú hagi de pagar per heredar alguna cosa.

#62.4 Marc, Barcelona, 15/04/2011 - 18:41

Montse, vols que et recomani uns quants llibres d'història? De veritat t'aniran molt bé per conèixer i entendre el paper de la burgesia catalana de la Lliga durant la guerra civil i el franquisme. Ho sento no varen ser les esquerres i els sindicats els aliats i col?laboradors del feixisme.

#62.5 Montse, Barcelona, 16/04/2011 - 17:38

Tens raó, Marc. Les esquerres no col·laboraven amb el feixisme que va afusellar Carrasco i Formiguera, fundador d'UDC.
Ells col·laboraven amb l'estalinisme, que va matar encara més gent que els repugnants feixistes.
Cues de pansa és el que us fa falta, i us les proporcionarem, resteu segurs.

#62.6 Juan Carlos Oliva, Sant Feliu de Guixols, 28/08/2012 - 23:05

Aquest Churchill es aquell que va pactar amb Hitler i Stalin no? Ah ja me semblava

#61 Ramon, Barcelona, 15/04/2011 - 12:51

No són realment pacifistes. Si fossin realment pacifistes també sentirien casserolades ara. No són realment ecologistes. Si fossin realment ecologistes també li haurien dit Ni una gota a Borrell i al Tripartit. On cony és, el moviment veïnal? Hivernant des de 1979. Però res com els sindicats.

#60 Ramon, Barcelona, 15/04/2011 - 12:46

Algú s'imagina que cada vegada que governés el PSOE s'activessin automàticament sectorials armacristos finançades pel sistema i que la seva única raó de ser fos aconseguir que el PSOE deixés de governar? Doncs això però a l'inrevés és el que tenim.

#60.1 Kropotkin, Vic, 15/04/2011 - 19:49

Que poco original y tremendamente aburrido. ¿No tienes imaginación para nada mas?

#59 Ramon, Barcelona, 15/04/2011 - 12:37

No hi ha adjectius (publicables), per qualificar que a Espanya els sociates acusin el PP de no col·laborar i d'oposar-se a tot, alhora que aquí l'armin així contra un Govern que porta cent dies i que no en té cap culpa d'un desastre responsabilitat dels que manen allà i dels que l'armen aquí.