Societat · 6 de Desembre de 2013. 13:49h.

Crits de "terrorista" per una estelada

Els fets han passat davant de Sánchez-Camacho i d'altres dirigents del PPC

Crits de "terrorista" per una estelada

Balcó amb l'estelada

Manifestants que han participat a la concentració de la plataforma 'Som Catalunya, somos España' han increpat un independentista que tenia l'estelada al balcó i l'han titllat de "terrorista".

Els fets han passat davant de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i d'altres dirigents del PP com Enric Millo o Alberto Fernández Díaz, que han participat en la manifestació. Com es pot veure al vídeo, una de les persones que estava a la capçelera ha cridat l'atenció a la gent que s¡aplegava sota el balcó perquè deixessin de cridar.

La concentració 'unionista' ha sortit des de la plaça d'Urquinaona i ha baixat per la Via Laietana. Al seu pas per la Prefectura Superior de Policia Nacional, els manifestants han començat a aplaudir els agents que hi havia a la porta. També han cridat consignes com "Aquesta és la nostra policia", "Els únics que teniu ous" o "Sou els millors".

Publicitat
Publicitat

112 Comentaris

Publicitat
#73 angel, Cardedeu (Catalunya), 09/12/2013 - 23:24

Aquesta gent no tenen el cap de lo que es la democràcia. Al meu poble Cardedeu hi han com a molt 3 banderas españolas, els hi fixo i he vist persona al balcó i no li dic rès. Em recordo que la bandera rojigualda venia de FelipeV, Franco (que son genocidios). La estelada, des de quan son terroristes?

#72 Cartanya, bcn, 08/12/2013 - 18:47

Mol democràtics com sempre, aquests espanyolistes.

#71 Miquel Bruc, Vic, 08/12/2013 - 12:51

Hi ha alguna estadística de mitjana d'edat? I de bons sentiments cap el proïsme? I de missatges d'empatia per a la gent partidària de seguir formant part del Regne d'Espanya?

#70 angel, CataluÑa no es EspaÑa, PUNTO Y FINAL, 07/12/2013 - 23:56

Españoles de Franco sois asesinos cómo FelipeV, nada más que hablar. ¿desde cuándo la estelada es terrorista? anda payasetes de PPPSCC's a casa a mamar el biberón de la lechera central.

#69 angel, cataluña no es ecspaña, 07/12/2013 - 23:53

JajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajaja LA MAYORIA SILENCIOSA SE HAN QUEDADO EN CASA PANFLETOS ESPAÑOLISTAS JajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajajajajajaJajaj