Publicitat
Societat · 27 d'Octubre de 2009. 14:18h.

Crits de "xoriços" contra el PSC

Una ciutadana amb una bossa dels socialistes és increpada a Santa Coloma de Gramanet

Un centenar de veïns de Santa Coloma de Gramenet s'han amuntegat a les portes de l'ajuntament de la seva ciutat, que ha patit un registre policial vinculat a una operació contra la corrupció urbanística. Dos guàrdies civils, protegits amb armilles antibales, vigilen des de poc abans de les deu del matí les portes del consistori.

Veïns de la localitat s'han enfrontat davant el consistori. Una ciutadana presumia de militància socialista i lluïa una bossa del PSC, motiu pel qual ha estat acusada de "chorizos". Aquesta ha replicat dient a aquells que la increpaven que "los chorizos sois vosotros", alhora que cridava "¡soy del partido socialista, si señor!"

Això ha encès els ànims de la gent, que l'han increpat dient-li que "sois unos sirvengüenzas". "Muchos años robando" ha lamentat un veí, davant el que una tercera ciutadana li ha retret que "esta hablando con la prensa, no contigo".

Una ciutadana amb una bossa dels socialistes és increpada
Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Sebastià, bcn, 28/10/2009 - 18:41

Estic totalment d'acord amb el comentari de qui demana "examen para votar ya". I el pitjor és que ara els posen parir i quan vinguin eleccions els seguiran votant, el seu CI no dóna per més, són feliços amb una bossa i quatre xorradetes.

#30 Nivel cultural distraido, Baix Llobregat, 28/10/2009 - 14:02

Ramon, cuenta con ello. Puedes apostar si quieres. De todos es conocida la capacidad de análisis de la situación del electorado socialista, cuyo lema es "Lo que diga González". Así pueden sus políticos hacer las campañas de propaganda que hacen.

#29 Examen para votar YA, Baix Llobregat, la Salamanca/Alcalá/Harvard/Oxford invertida, 28/10/2009 - 13:59

Si catetos como ésta, llena de merchandising con el que inundan la comarca la basura socialista, pueden salir miles. Otra cosa es si exigieran una prueba de cultura mínima antes de entrar al colegio electoral. El PSOE no sacaba ni 1/3 de sus votos.

#28 despertaferro, l´h, 28/10/2009 - 13:00

Hablando de Reagrupament algo huele a podrido en el Ayuntamiento de Puigcerda verdad Carretero?.Como les gusta a los servidores de lo publico jugar al monopoli.
"El conseller Carretero (ERC) reconoce que 'autorizó la modificación del plan urbanístico"

#27 Magda Zaragoza, Badalona, 28/10/2009 - 12:59

A AQUESTA ANALFABETA NOMÉS LI QUEDA LA BOSSA PERQUÈ ELS CARAMALETS JA SE\'LS HA FOTUT I JA HA INFLAT ELS GLOBUS. QUIN PERSONAL...