Publicitat
Societat · 24 de Febrer de 2020. 23:22h.

Culpen el director d’e-notícies d'un atropellament a la Meridiana

“Xavier Rius, que assenyalis mata; fill de puta”

Un manifestant ha responsabilitzat el director d’e-notícies, Xavier Rius, de l’atropellament que hi ha hagut aquest dilluns a la nit al tall de la Meridiana i ha deixat un ferit, segons les primeres informacions.

“Xavier Rius, que assenyalis mata, fill de puta”, és el que diu la persona que protestava a la Meridiana i ha gravat un vídeo en el que es veu als Serveis d’Emergència atenent a un ferit. L’enregistrament ha estat publicat des del compte de twitter de La Forja - Jovent Revolucionari.

Els fets han tingut lloc aquesta nit quan un vehicle s’ha saltat el control policial que se situa a diversos metres de la protesta i s’ha dirigit fins els manifestants amb intenció de desbloquejar la via. Finalment, la Guàrdia Urbana ha detingut el conductor.

La CUP, de la seva banda, ha assenyalat com a responsables de l’acció a Ciutadans i el PSC per haver denunciat els talls de la Meridiana, que fa més de 130 dies que duren ininterrompudament. “El missatge d’acabar amb la protesta com sigui ha donat els seus fruits”, ha escrit la CUP de Sant Andreu a twitter.

El SEM atén un ferit després que un conductor hagi intentat envestir els manifestants (foto: CUP)
Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#36 Albert, BCN, 25/02/2020 - 22:11

Meterse en medio de una via donde circulan coches tiene esos riesgos... no haberse metido

#35 Bernardo, Barna, 25/02/2020 - 18:25

Todo mi apoyo y solidaridad para Xavier Rius por su honestidad y dignidad profesional. No podemos permitir que unos descerebrados se adueñen del espacio público. La ciudad es de todos y para todos, no de unos señoritos que no saben ni que defienden ni por que protestan.
Ànims Xavier!!!

#34 EL HONORABLE EVASOR, BCN , 25/02/2020 - 18:25

Pero, lo de este conductor no es llibertat d´expressió?

#33 Tomlinson, Barcelona, 25/02/2020 - 16:22

Jope Rius.
Te veo en Lledoners culpable de incitación al odio y de colaborador necesario en intento de asesinato, con agravante de xenofobia y nocturnidad.
Si es que a quién se le ocurre meterse en medio del somriures.
T

#32 Sergi Sergio, Barcelona, 25/02/2020 - 13:49

Hay que tener presente que son gente enferma, muy enferma, autenticos perturbados, hay que perdonarles porque estan muy mal, fatal, la mayoria acabaran medicados y en manos de psiquiatras t psicologos.

#32.1 Pere que tomba, BCN, 25/02/2020 - 14:25

Només era un, el del cotxe. No sé perquè parles en plural.