Publicitat
Societat · 29 de Juny de 2012. 22:49h.

Culpen una elèctrica de l'incendi de Prats de Rei

Un vehicle de manteniment de línies podria ser la causa del foc

Culpen una elèctrica de l'incendi de Prats de Rei

Els Bombers a l'incendi de Prats del Rei

Un vehicle d'una empresa dedicada a la revisió de línies elèctriques podria haver causat l'incendi de Prat de Rei, segons ha informat el Departament d'Agricultura de la Generalitat. El foc ha obligat aquesta tarda a desallotjar de forma preventiva a uns 90 veïns de Prats de Rei (Barcelona), després que les flames han calcinat ja unes 700 hectàrees de terreny, entre zona agrícola i forestal, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'incendi, que segueix actiu i avança en direcció nord empès pel vent, s'ha iniciat cap a les 14.30 hores d'aquesta tarda en una àrea agrícola de Prats de Rei, pel que sembla a causa dels treballs que estava duent a terme un vehicle d'una empresa dedicada a la revisió de les línies elèctriques, segons les primeres hipòtesis dels agents rurals.

Segons ha informat el govern català en un comunicat, els Mossos d'Esquadra han desallotjat de forma preventiva unes 90 persones de dos masies i d'una residència de persones amb necessitats especials.

En concret, s'han evacuat 25 persones de la masia Hostal Vell ia altres onze persones-entre elles dos menors-de la masia de Cal Boixons, que han estat traslladades a les dependències dels Mossos d'Esquadra d'Igualada (Barcelona).

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat