Publicitat
Societat · 20 de Juny de 2014. 08:20h.

Cultura de l'esforç als 25 anys

Aturats aproven les proves d'accés a la universitat

Cultura de l'esforç als 25 anys

García-Albiol, amb els alumnes

Els alumnes del curs retribuït per a aturats majors de 25 anys que van aprovar les proves d’accés a la Universitat han recollit avui els seus diplomes. L’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, és fomentar l’ocupació. Durant l’acte, cadascun dels alumnes ha rebut també un taló de 1.000 euros per haver superat les proves.

29 alumnes, el 88% del total que ha participat en el curs, han passat les proves d’accés a la universitat i que només dels 4 estudiants han resultat no aptes. L’Ajuntament de Badalona ha aportat els fons necessaris perquè els alumnes hagin pogut matricular-se de manera gratuïta i per pagar-los un ajut econòmic de 500 euros mensuals per l’assistència obligatòria al curs, així com 1.000 euros per superar les proves.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat als participants en el curs pels bons resultats obtinguts i els remarcat que “teniu capacitat per superar les adversitats que se us presentin”. L’alcalde també ha manifestat la intenció de repetir en un futur proper la realització d’un curs similar.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ernest, Tarragona, 20/06/2014 - 16:08

I jo pagant 400€ aproximadament per una assignatura a la UOC...anem de conya.

#1 Jordi, Teià, 20/06/2014 - 15:57

A veure si ho he entès bé: se'ls organitza un curs perquè puguin accedir a la universitat (entenc que el curs, gratuït) i, a més a més, se'ls paga 500 € al mes... i 1.000 € quan acaben.
Si que anem sobrats, tu.