Publicitat
Societat · 17 de Desembre de 2009. 10:01h.

Daniel Sirera: "me gustan las corridas"

El dirigent del PP defensa que "els toros formen part de la tradició més catalana"

Daniel Sirera: "me gustan las corridas"

Sirera defensa la "festa nacional"

El diputat del PPC, Daniel Sirera, ha reconegut en el seu blog d'e-notícies que "m'agraden les curses. Les curses de toros formen part de la tradició més catalana de Catalunya. Ara, alguns nacionalistes catalans, incloent alguns socialistes nacionalistes de Catalunya, volen prohibir-les".

"Alguns nacionalistes, en canvi, votaran en contra de la prohibició. No els agrada prohibir. Jo els aplaudeixo. A alguns d'ells no els agraden els toros, ni les curses però per sobre del seu lliurament a la causa, són uns autèntics liberals", celebra.

Sirera lamenta que alguns opositors diguin que "no poden veure sofrir a l'animal quan, en realitat, del que es tracta és de prohibir la denominada festa nacional, amb els seus pasodobles, els seus olés i les seves banderes espanyoles. Els és igual si l'animal sofreix en el toro embolat o en el correbou de les terres de l'Ebre".

"Em sembla una autèntica barbaritat convertir Catalunya en una comunitat estranya, aliena a la seva tradició, a la seva cultura. A França ens miren rar i en la resta d'Espanya ni t'explico", apunta.

"S'imaginen que d'aquí a uns anys, una nova majoria parlamentària decidís que no li agraden els castells humans i que cal evitar el sofriment de l'anxeneta quan cau des de l'alt de la torre? S'imaginen que per evitar el sofriment d'aquest menor, aprovessin una llei prohibint els castells humans? ", conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Lluís, banyoles, 18/12/2009 - 19:15

A mi no me queda la más mínima duda de que los favorables a la fiesta de los toros son fachas, seres primitivos, cazurros o españolistas redomados. Seguro que estos, en su mayoría estan en contra del aborto! Farsantes!

#16 Juan, Barna, 17/12/2009 - 19:34

A mi no me queda la más mínima duda de que los críticos de la fiesta de los toros son progres de´pacotilla, mogigatos, simples o catalanistas redomados. Curiosamente estos, en su mayoría, seguro que apoyan el aborto ...de fetos humanos. !Farsantes¡

#15 Xuanet Martinez, Benicarló, 17/12/2009 - 18:59

No sufre, el pez cuando se le pesca. No subre el cerdo cuando se le mata, acaso prohibiremos el jamón. Acaso no incita a la violencia el "Caga tió"

#14 barrufet rondinaire, girona, 17/12/2009 - 18:37

també és una tradició cultural l'ablació i ho era fotre els cristians als lleons .hi ha gent molt primitiva que no enten res.

#13 toni, Xàtiva, 17/12/2009 - 16:05

Sirera, "barco i de rejilla".