Publicitat
Societat · 16 d'Abril de 2019. 18:10h.

Daniel Vosseler proposa una Barcelona de "cinc milions d'habitants"

El abogado necesita 8.000 firmas para presentarse a las municipales

Daniel Vosseler proposa una Barcelona de "cinc milions d'habitants"

L'advocat barceloní Daniel Vosseler va celebrar dijous passat el primer acte multitudinari amb l'objectiu de recollir les 8.000 signatures que necessita per poder presentar-se a les eleccions municipals de Barcelona del proper 26 de maig. L'acte va tenir lloc al Teatre Apolo de Barcelona encara que van quedar algunes butaques buides. Barcelona compta, de moment, amb una quinzena de candidatures.

A les més conegudes d'Ada Colau (Comuns), Ernest Maragall (ERC), Joaquim Forn (JxCat), Jaume Collboni (PSC) i la CUP s'afegeixen també Manuel Valls (Ciutadans) i altres com Jordi Graupera o Teresa Pitarch (convergents)

Daniel Vosseler, el lema és "Preparats per a il·lusionar", va posar com a referent Nova York. L'alcaldable va explicar als presents que en 1894 una setantena de persones entre empresaris, banquers, metges i un sacerdot, es van rebel·lar les polítiques dutes a terme fins al moment i van intentar canviar la ciutat. "El que suposa Nova York per als Estats Units és el que serà Barcelona per a la Unió Europea", va afirmar.

El candidat va manifestar també que "té la intenció d'apartar la ideologia i els interessos partidistes de la gestió pública que tant de mal està fent a la societat barcelonina. Barcelona sempre ha estat una ciutat on podies complir els teus somnis".

Entre les propostes de canvi, destaca l'eliminació de la superilla del Poble Nou per la protesta majoritària dels seus veïns, la creació d'un carril moto per evitar els més de 9.000 ferits que hi ha a l'any i acabar amb el "top manta" com a objectius prioritaris. Entre els pilars del seu programa de govern va citar: la seguretat, l'habitatge social i el retorn de la inversió.

També es va comprometre a ampliar el nombre d'efectius i recuperar la figura dels antiavalots de la Guàrdia Urbana per combatre els narcopisos, l'ocupació il·legal, el top manta i la inseguretat, que s'ha disparat últimament.

També proposa la creació de més de 10.000 habitatges de protecció oficial i regular el mercat públic i privat de l'habitatge. La seva gran proposta és el projecte de "La Mediterrània", un parc tecnològic en terreny "guanyat al mar". "Crearem una gran Barcelona de més de cinc milions d'habitants, convertint l'àrea metropolitana a la ciutat més gran d'Europa", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Judith Esteve, Barcelona, 17/04/2019 - 16:53

Barcelona necessita un canvi radical, i la candidatura del Daniel Vosseler aconseguiria portar-lo! Espero que aconsegueixi les firmes! La veritat és que no haurien de posar tants impediments... 8.000 firmes són masses!

#8 M. Fernández , Barcelona, 17/04/2019 - 13:41

Es l'hora d'actuar, participar i Firmar! Tenim la possibilitat al nostre davant per canviar aquesta ciutat amb la plataforma del Daniel Vosseler.
Tot un equip professional i competent que ens garanteix el seu saber fer per redirigir el rumb de BARCELONA i que la sentis tant propera, autèntica i compromesa COM TU.

#7 Irene , Sabadell, 17/04/2019 - 13:35

Debería darse una oportunidad a las plataformas ciudadanas NO POLITICAS, puesto que su único objetivo es la mejora de aquellos problemas que padecen de primera mano en su ciudad y no tienen un afán idealista, únicamente una misión de progreso y solución específica en ámbitos concretos . Espero que consiga las firmas necesarias para presentar la

#6 Marcel, Barcelona, 17/04/2019 - 13:02

Hacen falta cambios en Barcelona y no veo ninguna luz política a la vista. Esta plataforma tiene sentido de calle y parece que atenderá a las necesidades REALES de los ciudadanos de a pie, con problemas que van mas allá de las banderas.
Espero ver a esta plataforma en el consistorio y empezar con el cambio que tanto necesita Barcelona.

#5 Alba, Barcelona, 17/04/2019 - 13:01

Exigir un número tant alt de firmes priva el dret al sufragi actiu, fet imperdonable ja que es vulnera un dret fonamental. Espero que les aconsegueixi... perquè Barcelona necessita un canvi d’aires!!