Publicitat
Societat · 22 de Febrer de 2011. 23:10h.

De comissaria a hotel de luxe

L'edifici de l'Ohla també havia estat seu dels magatzems Casa Vilardell

De comissaria a hotel de luxe

Una imatge de l'entrada a l'hotel

L'Ohla Hotel ha obert les seves portes fa uns dies, tot coincidint amb el Mobile World Congress de Barcelona. El nou estabilment té cinc estrelles i s'ha aixecat al número 49 de Via Laietana, al costat del carrer Comtal. Abans, aquest edifici catalogat havia acollit en els seus baixos l'antiga Casa Vilardell, uns magatzems textils. Després, la Policia Nacional hi va instal·lar una de les seves comissaries que a finals dels anys vuitanta va esdevenir una de les cinc macrocomissaries de Barcelona.

L'hotel pertany a la cadena Aqua Hotel, que té la seu central a Santa Susanna (Maresme), i ha invertit 36 milions d'euros en reformar l'edifici per adequar-lo a les necessitats d'una instal·lació de luxe. La rehabilitació i l'interiorisme ha estat a càrrec del despatx d'arquitectes liderat per Alonso Balaguer.

L'Ohla disposa de 74 habitacions en cinc modalitats que fusionen textures de blancs i negres amb la fusta de roure. Les persones que s'hi allotgen poden escollir els coixins, l'olor de la roba de llit, les sals de bany o els articles d'higiene personal. El preu per nit en una habitació se situa al voltant dels 200 euros i les suites, dels 285.

L'oferta gastronòmica ofereix quatre opcions. La més sofisticada obrirà les portes l'1 de març i anirà a càrrec del xef Xavier Franco, qui reobrirà el restaurant Saüc dintre de l'hotel. El Saüc, que va inaugurar-se al 2002, va ser distingit amb una estrella Michelin des de l'any 2007. L'oferta es completa amb una barra de bar a la planta baixa, un restaurant amb servei ininterromput i una terrassa al terrat de l'edifici amb vistes panoràmiques.

La façana de l'Ohla

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 gloria tutzo cabau, Barcelona, 16/03/2011 - 09:49

He estat fa uns dies amb la meva familia de celebracio degustant algunes de les tapes i francament ha sigut una experiencia molt agradable penso tornari aviat per poguer degustarne d´altres.Recomano ho proveu