Publicitat
Societat · 31 d'Octubre de 2011. 18:26h.

De "feixista de merda" a "et fotré d'hòsties"

Denúncies creuades entre Reagrupament i Plataforma per Catalunya

De "feixista de merda" a "et fotré d'hòsties"

Robert Hernando, en una foto d'arxiu

Un militant de Reagrupament (Rcat), David Prat, i el secretari general de la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC), Robert Hernández, s'han denunciat mutuament després d'una topada a la discoteca Vintage d'Igualada.

Segons Prat, el primer en realitzar la denúncia a les sis de la matinada del passat dissabte, després d'una discussió política a l'interior del local, Hernando "em va amenaçar d'agredir-me. 'Vés en compte o et fotré d'hòsties'", assegura que li va dir el regidor igualadí.

El militant independentista ha afegit que "no em van fer fora en cap moment de la discoteca -com apunta Hernando a la seva denúncia-, és més, després vaig entrar-hi i vaig parlar amb el porter, qui em va donar la raó sobre els fets".

Per la seva banda, el dirigent de la formació ultradretana ha indicat en la seva denúncia davant els Mossos d'Esquadra que Prat li va dir "merda de tio" i "ets un feixista de merda, perquè no vas votar a favor d'una moció d'independència".

Hernando ha afegit que el militant de Rcat li va etzibar: "ets pitjor que l'Anglada". El número dos de la formació ha assenyalat que després que el servei de seguretat de la discoteca fes "fora tot el grup", al sortir del local els estaven esperant i els van insultar amb crits com "gilipolles".

El líder ultra també ha denunciat que a la sortida de la discoteca un vehicle del grup antagonista va tapar la sortida al cotxe d'un dels seus amics.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#14 David, Sabadell, 01/11/2011 - 14:31

Esta noticia es de risa, que una persona le diga a a otra dejame en paz o te doy dos hostias es noticia.
Lo que pasa es que hay una orden de acoso y derrivo a Plataforma y lo peor es que los medios se apuntan al carro y que hay gente que se lo cree, si lees la noticia atentamente es para partirse

#13 GALAICOMAN, BARCELONA, 01/11/2011 - 12:01

***Repito: Hernando es el clásico trepa, que comenzó siendo miembro de la Junta del Espanyol (llegó a ser su miembro más joven) y luego ha visto la ocasión de medrar con la crisis y la consiguiente demonización que de los inmigrantes se hace en estas situaciones. En resumen: un indeseable.

#13.2 Ramon, Barcelona, 01/11/2011 - 17:51

L'última frase em sembla sobrera, superheroi (coi sí que té efectes perllongats, la mutació per ingesta de marisc txapapòtic). Sobrera perquè perquè llegint la primera línia del post ja es deduïa.

#12 Leona Catalana, L'Hospitalet de Llobregat, 01/11/2011 - 07:21

Babaus. Una discoteca no éss lloc i Hernando ningú per fer de txitxarel-lo.
Aquest noi aviat caurà de quatre potes perquè vol apamar més del que pot.

#11 Andreu, Badalona, 01/11/2011 - 02:09

Home si estas a fent una copa a un local i et ve un tio a tocar el collons el minim que li pots dir sent educat es surt d'aquí que et fotre dos hosties. El que van buscant la ultra esquerra es provocar els carrecs de PxC per fer espectacle del tema, estan ben ensenyats.

#10 Xavi, Barna, 01/11/2011 - 00:29

Primer et diuen l'idioma en que has de parlar als teus fills a casa i després es van animant i et poden seguir fins a la discoteca per buscar brega.