Publicitat
Societat · 28 d'Abril de 2021. 19:51h.

De la CGT a la CUP

El diputat Pau Juvillà era partidari de l'"objecció fiscal", però el seu germà va deixar de pagar uns treballadors

De la CGT a la CUP

El diputat de la CUP Pau Juvillà, germà de l'empresari que va acomiadar de manera improcedent dos treballadors i posteriorment va declarar l'empresa insolvent per no haver d'afrontar les despeses d'aquests acomiadaments, era partidari de "l'objecció fiscal" l'any 2007 quan era Secretari d'Acció Social de la CGT de Catalunya.

Juvillà, que es va quedar amb un percentatge mínim un 1% d'aquesta empresa, va dirigir una carta als associats del sindicat per exposar que "des de la Secretaria d'Acció Social defensem de manera enèrgica l'objecció fiscal i l'entenem com un acte de desobediència civil activa en la negació a la col·laboració amb l'Estat en la despesa de la preparació de les guerres i el manteniment de l'exèrcit".

El cupaire manifestava que "els objectius que plantegem els podem resumir en, bàsicament, utilitzar una obligació legal com és el pagament de l'impost de la renda, i donar-li la volta, fent d'altaveu a les nostres reivindicacions i desviar part dels diners destinats a despeses militars a lluites concretes".

Des de la Secretaria d'Acció Social de la CGT que comandava aleshores Pau Juvillà es va editar un fulletó informatiu on s'explicava "com es fa l'objecció fiscal", "perquè la CGT hi dóna suport" i feia "propostes de projectes alternatius" on destinar els diners -amb número de compte inclòs- entre els quals hi havia Can Vies i els treballadors d'Iberia sancionats per l'ocupació de les pistes el 28 de juliol de l'any 2006.

Sobre els treballadors del handling de l'aeroport del Prat sancionats per l'empresa, el fulletó destacava que "un total de 59 treballadors han estat els sancionats". "No podem deixar sols a uns treballadors que van actuar amb dignitat", sentenciava.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Fernando, Mataró, 30/04/2021 - 06:02

O sea, de la m... a la m...

#5 Benet S., Barcelona, 29/04/2021 - 09:23

Tots son una colla de parasits i farsants que ballen al só de la musica dictada pels sediciosos, s'arrastren pels passadisos de les institucions per posar mà a la caixa de l'erari public i arrambar amb totes les prebendes, talment com aquest cràpula que es creia omnipotent per tenir el germanet colocat dins la banda de fariseus.

#4 Marcial Heredia, autónomo, 29/04/2021 - 08:38

Hay diversos caminos que llevan a la cup, ir al llongueras y que te corte la desmañada niña en prácticas un sábado de resacón, o formar parte de la CGT, ese curioso sindicato donde hay más liberados que atrapados.

#3 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 29/04/2021 - 08:35

Tipico de este clan mafioso de los Juvillá.
Y en Catadisney hay unos quinientos clanes/capelletes , que roban a manos llenas con el aval de las generalitats.

#1 ferran, jonestown, 28/04/2021 - 21:28

vaja...un sindicalista,del sector més tronat del moviment sindical,que acaba xuclant de la mamelle de parlament i vivint el sueño americano del luxe,el oropel y la catifa vermella...

no es podía saber que això acabaría passant...

catalunya,terra d’oportunitats...