Publicitat
Societat · 20 de Setembre de 2019. 18:46h.

“De vegades t’entren amb un ganivet a la botiga”

Crisi de seguretat a Barcelona

Comerciants del barri barceloní de Sant Antoni han protagonitzat aquest matí una protesta per la inseguretat ciutadana i han reclamat "més presència policial als carrers”. Manuel Cuéllar, de professió serraller, ha denunciat en una entrevista a e-notícies que de vegades “entren amb un ganivet”.

Membre de la plataforma Sant Antoni vigila -una iniciativa ciutadana contra els furts, ha explicat que “som una plataforma formada per comerciants arran dels robatoris que s'han produït a la zona”.

“Quan veiem alguna cosa fora del normal truquem al 112, per advertir del que podem veure en aquell moment, o perquè hi ha succeït alguna cosa, considerem que hi hauria d'haver més ajut dels cossos policials tant diürn com nocturn", ha afegit.

També ha explicat que “a la nit hi havia molts robatoris a locals tancats i ara també succeïxen de dia, fins i tot de vegades t'entren amb un ganivet, a mi encara no m´han robat, però tinc companys que els hi han entrat de nit i els han saquejat el local”.

Manuel Cuéllar ha insistit que “no sabem si és culpa de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, o del conseller d'Interior, Miquel Buch”.

“M’agradaria saber-ho, si ho sabés no estaria fent el que fem ara, aniríem a picar el timbre que correspongui, per això ho fem d'aquesta forma, per veure qui es dóna per al·ludit i posi mitjans; ara mateix el que volem és més seguretat, més presència policial als carrers”.

Tampoc ha volgut referir-se si la inseguretat està vinculada a menas o estrangers. “No sabem si això ho fan persones que vénen de fora o gent d'aquí, només volem protecció”, ha subratllat.

D’altra banda, també ha denunciat que la superilla del carrer Comte Borrell amb Parlament “si el que és pretén es privatitzar el tema de la circulació de l'automòbil crec que aquesta no és la millor manera de fer-ho, m'agrada però d'una altra forma”.

“A la nit aquí el civisme no existeix, a més en la mateixa no hi ha passos de zebra, no hi ha semàfors, no sabem com actua, i les plantes que hi ha atreuen els mosquits que entren a les botigues”.

 

 

 

 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Inseguretat ciutadana, Barcelona, 21/09/2019 - 10:18

La responsabilitat en la situació de Barcelona és compartida, falta d'efectius, crides, màniga amplia per delinq?ents, narcos, okupes, lleis al seu favor, una alcaldesa que nega l'augment de la viol?ncia, i els barcelonins pagant la festa per estar mal servits en una ciutat insegura, plena de personal perillós de tota mena.

#4 Sid, Bcn, 21/09/2019 - 05:31

Aquest home potser no es el mes culte peeo si que te mes sentit comu q el 99% dels politics i un discurs molt mes elaborat

#3 pepe, andorra, 20/09/2019 - 22:38

lo q están viendo ustedes es la habitual corrupción q ocurre cuando los delincuentes compran protección a alguien con poder, opino. Hala, a disfrutar de lo votado. Y un poco de compresión con los delincuentes, q también tienen derechos....¿O no es eso o q ha votado la ciudad de Barcelona? Si tomas una decisión, debes hacerte responsable.

#2 Cris, Barcelona , 20/09/2019 - 22:15

Lo que está pasando en Barcelona es una vergüenza. Es inadmisible y políticamente un desastre. Se tiene que empezar a pedir responsabilidades y dimisiones.

#1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 20/09/2019 - 20:31

A mi entender el aumento actual de la delincuencia en Barcelona es el resultado de la desidia absoluta por parte de los gobiernos de la Generalitat, responsable de la seguridad en Cataluña, que durante décadas han reducido al mínimo las inversiones en Barcelona, y los efectivos, mientras barrian nuestro dinero hacia sus feudos