Publicitat
Societat · 17 de Gener de 2011. 10:31h.

Del bon rotllo a la mà dura

L'alcaldessa de Salt es va fotografiar amb un delinqüent multireincident

Del bon rotllo a la mà dura

Pineda, amb Morad-el-Hassani

L'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, ha assegurat en declaracions a Comràdio que "si tirar a terra unes motos ha de sortir gratis…no pot ser. I si són menors, doncs a través dels seus pares. No dic pas expulsar-los però com a mínim que no hagin de ser totes les administracions, els saltencs i saltenques que perdem els contenidors".

A criteri de Pineda, "hi ha  algú a qui l'interessa que la convivència es trenqui. Això no va ser espontani, algú ho va convocar i si venien gent des d’altres municipis  és perquè via xarxes socials o missatges de mòbil ho van convocar".

Aquesta crida a la mà dura arriba mesos després que Pineda es fotografiés amb Morad-el-Hassani, que té antecedents per diversos delictes. Va ser detingut per presumptes maltractaments a la seva exparella al carrer i s'havia erigit en portaveu del col·lectiu immigrant durant els incidents del febrer del 2010.

El Hassani, que compta amb nombrosos antecedents per delictes de violència de gènere, contra la salut pública, per tràfic de drogues, atemptat contra agents de l'autoritat i lesions.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Amigos de May, Salt, 18/04/2011 - 12:11

L'alcaldessa es mostra satisfeta per la nova regulació d'estrangeria... I al qui protesta el denuncia: http://bit.ly/gwBQyS

#12 Colt, Morulandia abans Igualada, 18/01/2011 - 11:21

El que ha passat a Salt es el inici de lo que anira succeint a mes ciutats.
Aneu donant suport als morus i veureu on acabarem

#11 joan, manresa, 17/01/2011 - 19:10

El Casal,19h.--Avís per a navegants i dits progres..,els musulmans no cambiarán mai,sempre serán musulmans.Ni volen,ni poden--no els dexen els imans--,ells han vingut aquí a viure la sopa boba aconsellats per..., no volem dir noms,per que ets fot vergonya..i si no poden viure a robar,i traficar

#10 PXC DICE QUE HAY QUE EXPULSAR A TODOS LOS ILEGALES, BCN, 17/01/2011 - 16:01

LOS DE PXC NO QUEREMOS QUE SE INTAGREN SINO QUE SE VAYAN DE NUESTRA TIERRA .CADA FAMILIA INMIGRANTES COBRAN EN AYUDAS 1500 EUROS EN AYUDAS COMO MINIMO SERAN LA RUINA DEL PAIS.NACIONALISTAS LLEVAROSLOS A VUAESTRAS CASAS

#9 josep, Barcelona, 17/01/2011 - 15:36

Oriol (Montreux)
Considerar als espanyols immigrants ja demostra el teu nivell mental, és com si jo a tu et considerès immigrant si véns a BCN, perquè no has nascut al Comtat de BCN. Totalment patètic.