Publicitat
Societat · 2 d'Octubre de 2009. 12:56h.

Demanaven la Medalla d'Or per a Millet

Anna Balletbò, Rosa Garicano, Manuel Valls, Mariona Carulla, Ros Marbà i Baltasar Porcel

Demanaven la Medalla d'Or per a Millet

Millet també va deixar diners a Balletbó

La membre del consell de govern de la CCMA Anna Balletbò, va demanar la Medalla d'Or de la Ciutat de Barcelona per al president del Palau de la Música, Fèlix Millet, en una carta del passat 19 de gener a la que ha tingut accés e-notícies. La carta -signada per la directora general de l'entitat, Rosa Garicano- anava signada també per Mariona Carulla, Antoni Ros Marbà, el malaguanyat Baltasar Porcel i Manuel Valls. Garicano és la membre del patronat que es resisteix a dimitir del seu càrrec i Malls el que va admetre que cobrava 12.000 euros al mes per a aconseguir patrocinadors.

La carta -adreçada a personalitats il·lustres de Barcelona- explicava que "per iniciativa" d'aquestes cinc persones havien posat en marxa una campanya "per tal de que l'Ajuntament de Barcelona atorgui a Fèlix Milelt i Tusell, president de Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, la Medalla d'Or de la Ciutat de Barcelona". Els promotors afegien que "agrairem molt poder comptar amb al seva adhesió a la petició d'aquesta medalla i ens permetem demanar-li que, amb aquest motiu, pugui escriure una carta dirigida a l'Alcalde de Barcelona".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Ra, Solsona, 03/10/2009 - 12:56

Es la tia mes barruda que he vist mai. Vividora de la politica i les merdes col.laterals que anem veient que es monten per que no saben fotres res mes. S´HA DE VOTAR. VOTAR , VOTAR ...EL MES FRIKY QUE TROBEU , PERO VOTAR. IGUAL D´INUTILS PERO MES DIVERS

#18 Bernat, BCN, 03/10/2009 - 10:54

La Balletbó sí que te cosetes que amagar des del xiringo d'Olof Palme. Que investiguin... El que passa és que entre tots legalitzen la corrupció: tu no destapes el Palau, jo no et destapo Palme, tu no destapes Casinos, jo no et destapo Movilma, etc.

#17 Sílvia, Sant Pere de Ribes, 02/10/2009 - 21:47

¿pot ser volen insinuar que tots els que van firmar la carta ja el gener d'enguany sabien que el Millet era un lladre?

No, vostés ho saben... son ganes d'enredar per dir-ho finament..

#16 carla, bcn, 02/10/2009 - 19:15

Per què no li pregunten a la Balletbó qui li va pagar el viatje als jocs olímpics de Pequín? Pot ser la Corpo??!!! Doncs sí perquè ella mateixa ho va exigir!!

#15 Kropotkin, Vic, 02/10/2009 - 17:49

Si por mil euros le pide la medalla de or, por 1 millón seguro que le piden el premio Nobel de Economía.... De todas formas no sale nadie explicando que hacia el Palau financiando a partidos politicos. ¿No es un poco raro todo esto?