Publicitat
Societat · 2 d'Abril de 2020. 16:46h.

Demanda pel retard en l'hospital de campanya de Sabadell

Un jutjat d'instrucció l'admet per un presumpte delicte d'homicidi

Demanda pel retard en l'hospital de campanya de Sabadell

El Jutjat d'Instrucció 3 de Sabadell ha rebut una denúncia d'un advocat particular contra les decisions del Departament de Salut en relació a la paralització de l'hospital de campanya previst en un poliesportiu de Sabadell. L'advocat que ha interposat la denúncia considera que hi ha un "presumpte delicte d'homicidi" i ha sol·licitat mesures cautelars, segons ha informat el Diari de Sabadell. El jutge ha donat trasllat al ministeri fiscal.

La Generalitat va posar aquest dimecres algunes traves a la construcció de l'hospital de campanya que la Unitat Militar d'Emergències (UME) està fent de Sabadell, ja que Salut va considerar que era "més còmode" emprar panells que tendes a l'interior del pavelló on s'està construint l'hospital.

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés en una entrevista a La Sexta, va denunciar que el canvi de criteri de la Generalitat podria alterar el calendari previst per a l'obertura de l'hospital, que estava previst pel dia 10. Farrés va afirmar que una persona del Departament de Salut havia demanat que l'hospital es munti amb panells i no amb tendes de campanya.

La consellera de Salut Alba Vergés va manifestar que només rebutgen les tendes que l'Exèrcit espanyol tenia previst instal·lar a l'interior del pavelló que acollirà l'hospital de campanya de Sabadell per "criteris tècnics". La cap del departament va negar que s'hagués paralitzat el muntatge de la instal·lació i va argumentar que la divisió en panells que reclamen és "més fàcil per la neteja i còmode" per professionals sanitaris i pacients.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Pere, Barcelona, 03/04/2020 - 09:11

Es delito desear la muerte de alguien ????????????????

#9 Galba, Barcelona, 02/04/2020 - 20:18

Aqui fem les coses a la "catalana manera", i els morts el volem com mes "nostrats" millor.

#8 Juan Ricart, Barcelona, 02/04/2020 - 19:44

¡Bravo, duro con los incompetentes y fanáticos que juegan con nuestras vidas!

#7 JORDI MARTINEZ LOPEZ, L'H, CAT, 02/04/2020 - 19:43

a Catalunya ho fem tot Perfecte

a Espanya ho fan tot malament

#6 Neferu, Barcelona, 02/04/2020 - 18:45

¡¡Bravo por el abogado y...¡¡que cunda el ejemplo!! Con la salud de la gente ¡¡No se juega, inútiles lazis!!