Publicitat
Societat · 24 d'Octubre de 2013. 15:53h.

Demanen "judici i càstig" per a Emilio Botín

Desenes d'afectats per les hipoteques presentaran una denúncia penal contra el banquer

Demanen "judici i càstig" per a Emilio Botín

Imatge de la protesta

Desenes de persones s'han concentrat a l'Audiència Nacional, al crit de "justícia i càstig per els culpables", per informar als mitjans que la setmana vinent interposaran una denúncia penal contra el president de Banc Santander, Emilio Botín, així com contra d'altres alts directius de la banca espanyola per l'estafa de les hipoteques escombraries.

L'advocat que porta la denúncia, Rafael Mayoral, ha declarat que "el dijous 31 diverses desenes d'afectats presentaran una denúncia penal contra Emilio Botín i altres per un presumpte delicte d'estafa amb hipoteques escombraries". "Hi ha indicis d'aquest delicte i qualsevol ciutadà que tingui indicis d'un delicte el que ha de fer és denunciar-ho. El que farem és això, complir amb la nostra obligació", ha afegit.

També ha subratllat que "en aquest país ningú no és intocable. Que sàpiguen que als intocables d'aquesta societat els ha arribat el moment de deixar de ser impunes" . "Creiem que els jutges i la Fiscalia hauran investigar-ho", ha afegit, a més de sentenciar que "si hi ha delicte, obertura d'un judici oral i lògicament després d'un judici just que tingui el càstig que es mereix".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat