Publicitat
Societat · 22 de Febrer de 2021. 16:45h.

Demanen que pagui la Generalitat pels desperfectes

SCC la impulsa per "clara negligència dels responsables polítics"

Demanen que pagui la Generalitat pels desperfectes

Societat Civil Catalana contactarà amb els sectors econòmics afectats pel "vandalisme antisistema" a Barcelona per coordinar una demanda de responsabilitat patrimonial contra el Govern de la Generalitat per la seva  "clara negligència".

El president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa, ho ha anunciat en una roda de premsa a Plaça Sant Jaume, acompanyat de la Junta Directiva d'SCC: "si un dia hi ha actes vandàlics no és la teva responsabilitat, però si succeeix cinc dies consecutius, hi ha una clara negligència dels responsables polítics, que han deixat a la policia als peus dels cavalls".

Per a Sánchez Costa, "Catalunya està tocant fons. No mereixem un Govern obsessionat amb no disgustar els antisistema. Governar no és dirigir un esplai, és fer complir la llei democràtica que garanteix el progrés econòmic i el benestar". "Com volen construir un Estat si no saben respondre ni controlar un estat de violència i caos com el que estem vivint?", S'ha preguntat.

L'entitat ha recordat que les imatges de foc i caos a Barcelona "donen la volta a el món i perjudiquen milions de catalans que depenen de les inversions estrangeres, el turisme i la confiança econòmica". Finalment, SCC ha fet una crida a una "gran concertació" de la societat civil per "plantar cara a l'onada de dissolució i per construir una alternativa social, cívica i econòmica a la decadència de l'procés".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Patumeiro, Sant Patumet, 24/02/2021 - 23:33

La Generalitat NO, que somos todos, las q la pagamos. Que paguen los politicos con su butxaca

#6 Agustin, Barcelona, 23/02/2021 - 07:48

Sres jueces es fácil y sencillo: 1.200.000 euros de coste de los destrozos divididos entre 102 detenidos, sale a 12.000 euros por cabeza. Hay que obligarles a pagar a ellos o a sus padres mediante embargos de nóminas o cuentas bancarias y también contra sus patrimonios inmobiliarios.

#5 Timbaler , Bcn , 22/02/2021 - 20:30

Es evidente que SCC no se cree que seis dias de revuelta son por el rapero energúmeno. Detrás están los CDR con idea de perjudicar la imagen de Barcelona y por ende de España entera, en base a una pretendida involución de los derechos
Y detrás de los CDR esta sin duda el Govern.

#4 Neferu, Barcelona, 22/02/2021 - 18:55

Me parece fenomenal que SCC haga gestiones para que los gastos de absolutamente todos los destrozos los paguen los incívicos. No sé si lo van a conseguir pero por lo menos lo intentan. Me gusta esta SCC de un año para acá pues se ha vuelto más visible, ya que después de la primera y reivindicativa etapa, dejó de actuar, dejó de oírse.¡bienveni

#3 Luigi., Barcino, 22/02/2021 - 18:24

Mala peça al teler pel Govern.