Publicitat
Societat · 6 d'Octubre de 2021. 21:06h.

Demanen una condemna "sense pal·liatius" de les agressions en la UAB

Ni Mossos ni cap autoritat acadèmica s'han personat en el lloc

Demanen una condemna "sense pal·liatius" de les agressions en la UAB

La plataforma Universitaris per la Convivència ha enviat una carta al rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i president de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques, Javier Lafuente, per sol·licitar-li una condemna "sense pal·liatius" a l'atac que ha sofert la carpa de S'ha Acabat per part de membres del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) al campus de la UAB.

L'entitat està convençuda que el rector "comparteix que qualsevol forma de violència és incompatible amb un entorn democràtic" i denúncia que "violència és el que s'exerceix sistemàticament contra associacions estudiantils constitucionalistes cada vegada que intenten organitzar un acte en la Plaça Cívica del referit campus".

"Li demanem que tant la UAB com l'ACUP realitzin una condemna sense pal·liatius d'aquests actes tan agressius amb no pocs drets i llibertats fonamentals i que tant de mal causen, a més, a les nostres universitats" remarquen, i lamenten que el comunicat que ha difós la UAB aquesta tarda "ni tan sols distingeix entre agressors i agredits".

Finalment, mostren el seu "estupor" pel fet que "no s'hagi personat cap autoritat acadèmica en el lloc de l'agressió" i demanen al rector que "obri una recerca sobre l'ocorregut i aplicació les sancions que corresponguin".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Servilia, Manacor, 06/10/2021 - 21:39

En Cataluña, las autoridades, académicas o de otro tipo, ni existen ni se las espera. Tampoco al gobierno español.

#2.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 06/10/2021 - 23:27

En Cataluña las universidades hace tiempo que se han plegado, cuando no apoyan directamente, al fascismo lazionalseparatista. Esa es la ideología dominante en los campus catalanes. Es síntoma de una sociedad podrida.

#1 Juan Ricart, Barcelona, 06/10/2021 - 21:28

Vaya con l9s tractorianos dels somriures!!!