Societat · 26 de Febrer de 2020. 19:03h.

Denuncia contra el guàrdia urbà que va multar un cotxe per tocar el clàxon a la Meridiana

També la regidora del districte de Sant Andreu, Lucía Martín

Denuncia contra el guàrdia urbà que va multar un cotxe per tocar el clàxon a la Meridiana

José Vargas

El president de l'Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme (ACVOT), José Vargas, ha presentat una denúncia a fiscalia contra l'agent de la Guàrdia Urbana que va multar-lo a mitjans del passat mes de desembre per tocar el clàxon en protesta pel tall de la Meridiana. Vargas fa extensiva la denúncia contra l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, el tinent alcalde de Seguretat Albert Batlle i la regidora del districte de Sant Andreu Lucía Martín pels mateixos fets i demana al ministeri públic que investigui si "podrien ser constitutius d'un delicte de prevaricació".

Vargas va explicar en una entrevista a e-notícies que la Guàrdia Urbana va multar-lo a mitjans del passat mes de desembre per tocar el clàxon en protesta pel tall de la Meridiana. El president de l'ACVOT va relatar que els fets van tenir lloc el 16 de desembre del 2019, a les 21:18 hores, al carrer Concepció Arenal amb Fabra i Puig i que "ni tan sols em van parar".

"Venia a les 21.28 hores, hi havia cotxes retinguts que tocaven el clàxon i hi havia un cotxe de la Guàrdia Urbana amb dos policies fent d'estàtues", va explicar. "El dia 10 de febrer rebo una multa de l'Ajuntament de Barcelona on em diuen que em multen per 'fer senyals acústics sense motiu aparent'. Em multen amb 60 euros que pagant abans són 30. Ja els he pagat", va apuntar.

Vargas també va destacar en l'entrevista a aquest digital que "la multa estava signada per la presidenta de districte de Sant Andreu", que pertany a Podem. "Ni tan sols em van parar, la sorpresa va ser quan vaig rebre la multa. L'urbà ha de tenir una oïda molt especial per saber a què cotxe pertany cada clàxon. I a més, visió nocturna, perquè era de nit", va ironitzar, a més de remarcar que "no van parar ningú" però que "no sé si van multar a d'altres".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Neferu, Barcelona, 26/02/2020 - 20:16

La GU siempre cómplices y lame c. de la muy inepta alcaldesa Colau. A ver si prospera la denuncia. es de vergüenza. A quienes deberían multar es a los que mes tras mes y día tras día despojan a los ciudadanos de sus derechos.

#1 Joan, Barcelona, 26/02/2020 - 20:07

"Señales acústicas sin motivo aparente", no hay motivo, no...vivimos en un régimen totalitario con ciudadanos de primera y de tercera... y los socialistas y los podemitas forman parte de los opresores, no entiendo como puede haber gente que les vote con lo retratados que están quedando.