Publicitat
Societat · 18 de Maig de 2012. 22:49h.

Denúncia contra exdirectius de Sant Pau

Haurien cobrat sobresous després de deixar el càrrec

Denúncia contra exdirectius de Sant Pau

Una imatge de la denúncia. (Foto: TV3)

Un jutjat de Barcelona està investigant si diversos alts càrrecs i membres del patronat de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona van cobrar sous irregulars, fins i tot després d'haver deixat les seves responsabilitats en aquesta institució, segons ha informat TV3.

La demanda la va presentar inicialment una metgessa, però aquest divendres s'hi ha adherit l'Associació Professional d'Infermeria de Sant Pau. Els denunciants acusen la direcció del Patronat de la Fundació d'estafa i malversació de fons per haver pagat, presumptament, sous i factures irregulars a alts càrrecs i patrons.

En aquest escrit s'indica que Joan Ros Petit, representant de l'Arquebisbat, va facturar trimestralment gairebé 6.000 euros quan, segons la televisió pública, els estatuts de la Fundació diuen que els patrons no poden cobrar cap emolument.

També s'esmenta en la denúncia Josep Cuervo, exdelegat de la Generalitat a Madrid, que hauria percebut un mínim de 50.000 euros tot i que "no se sap el treball encomanat al Senyor Cuervo ni tampoc la possible adscripció departamental o ubicació física on es realitza" aquesta feina, segons es recull a la demanda.

Un altre sou que ha estat denunciat és el de Ricardo Gutiérrez, exsotsdirector general de l'Insalud, que, segons aquesta informació, va deixar el seu lloc com a adjunt a la gerència de Sant Pau l'any 2004 però hauria seguit cobrant, suposadament, fins al 2011.

En una nota, l'Hospital de Sant Pau ha indicat que Cuervo va ser contractat per fer tasques d'assessorament en la creació de nous centres d'innovació i que Ros Petit no té vincles accionarials amb l'empresa Ros Petit Asesores contractada per Sant Pau, segons TV3.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon, Catalunya, 19/05/2012 - 11:30

ai,aiaiaiaiai... com comenci a aflorar la realitat de totes les institucions catalanes i els personatges que si han mogut i la justícia hi vulgui, doncs això, aplicar justícia, ja poden obrir la presó de Figueres i d'altres, però, com els malalts, que es paguin l'estada, i que tornin el que han roba

#3 gerard, bcn, 19/05/2012 - 11:15

Angel...et....Espagnha ens roba de manera global i organitzada...Aquií també hi ha lladres....faltaria més......

#2 Almogàver , La Sagrera , 19/05/2012 - 09:50

Ros Petit, al qual el Papa el va distingir com a cavaller de l'Ordre de Sant Gregori el Magne, medalla d'Or de la Ramon Llull.
Ricard Gutiérrez, entre altres títols, Diplomat en Gestió Hospitalaria per ESADE (un altre cop ESADE a l'ull de l'huracà). Quan escolto aquest nom em poso la mà a la cartera

#1 angel.bcn., barcelona, 18/05/2012 - 23:10

Espanya nos roba,aqui nooooooooooo.