Publicitat
Societat · 30 de Març de 2020. 16:19h.

Denúncia contra Marlaska

Un sindicat policial ho anuncia per "homicidi imprudent"

El sindicat policial Unión Federal de Policia ha anunciat una denúncia contra el Ministeri de l'Interior per "homicidi imprudent" per la falta de mesures de protecció que s'ha dotat als agents, que ha ocasionat ja més de 700 infectats entre membres del Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil.

El sindicat policial denuncia que els agents estan exposats al coronavirus, ja que se'ls obliga a patrullar sense mascaretes ni el material adequat malgrat l'alt risc d'entrar en contacte amb ciutadans contagiats pel patogen. Reclamen així que es proporcioni als agents el material homologat per treballar amb condicions de seguretat.

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, preguntat sobre la denúncia per homicidi imprudent, ha assegurat aquest dilluns en roda de premsa que policies i guàrdies civils han comptat amb "el material necessari i precís per a l'exercici de la seva funció".

"Afirmo taxativament que en tot moment els cossos i cossos de seguretat, Policia Nacional i Guàrdia Civil, han gaudit i han tingut els mitjans de protecció individuals necessaris i precisos per a l'exercici de les seves funcions. Funcions que sempre hem manifestat que, en el moment actual, comporten un plus de risc rellevant a conseqüència de trobar-se a primera línia després del personal sanitari en la lluita contra el virus" ha apuntat. "Des del primer moment han gaudit dels elements de protecció necessaris" ha recalcat en la resposta.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Cris, Barcelona , 01/04/2020 - 15:34

No va ha haber justicia para todas las irregularidades y denuncias.

#5 CMR, BCN, 31/03/2020 - 09:30

Espero que se pudran en la cárcel.

#4 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUÈ DÉU I LA MORENETA SALVI ELS CATALANS EL GOVERN CATALÀ NO U FARA PAS ES UN FET ., A CATALUNYA EL GOVERN CATALÀ TAMPOC FA RES PER PROTEJIR BE ALS MOSSOS DE ESCUADRA POLICIAS LOCALS , 30/03/2020 - 20:16

QUIM TORRA CONSELLERA DE SANITAT ¿ JA CUIDEU BE DELS MOSSOS DE ESCUADRA POLICIAS LOCALS I GUARDIA URBANA ? Ja els doneu MASCARILLAS Y EQUIPOS DE PROTECCION PER QUE Se puedan protejer del CORONAVIRUS . Jo crec que no U FEU .CAL PROTEJIR A SANITARIS ,, POLICIAS BOMBERS i tota persona que treballa per protejir a la gent ..

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 30/03/2020 - 20:09

Cualquier empresario que hubiese incumplido solo a un 10% lo que está haciendo este gobierno mentiroso, estaría ya en la cárcel.

#2 Confinado ma non troppo,aburrido pero mucho., ., 30/03/2020 - 18:42

Marlaska rima con ...ummmm eh..mmm ¡¡¡alaska!!
toma ya niana nana naaaaana.