Publicitat
Societat · 26 de Gener de 2022. 18:46h.

Denúncia contra un hospital per no poder visitar la seva mare de 97 anys

"Negar l'entrada a segons quins acompanyants podria considerar-se un delicte de coaccions"

Denúncia contra un hospital per no poder visitar la seva mare de 97 anys

Joan Peñalver, a Martorell

Joan Peñalver, un veí de Martorell, ha presentat una denúncia contra l'Hospital de Martorell al jutjat d'instrucció número 1 del municipi del Baix Llobregat perquè no l'ha deixat visitar la seva mare, de 97 anys, que està ingressada després que el passat 19 de gener va ser sotmesa a una intervenció quirúrgica.

Peñalver relata en el document al que ha tingut accés e-notícies que la seva mare és una "persona vulnerable, amb una condició cognitiva molt deteriorada" i requereix "acompanyament 'constant' per tal d'evitar que ella mateixa es produeixi lesions".

Malgrat comprendre la situació sanitària actual a causa de la pandèmia, lamenta que l'Hospital de Martorell tingui restringides les visites i denuncia que "no m'han facilitat cap mena de protocol ni llei en la qual es basen aquestes restriccions".

El veí de Martorell, tot i admetre que-ho li han permès en "dues ocasions" accedir de forma "excepcional" després de sol·licitar-ho, denuncia que "el personal de seguretat del centre m'ha negat la visita a la meva mare". També reclama que les dues excepcions que han fet amb ell "haurien de ser per a totes les persones" i l'hospital l'hauria de reflectir "als seus canals d'informació i ser transparents".

Finalment, Joan Peñalver demana a la direcció del centre que "reavaluï i permeti l'accés a acompanyants de persones en condicions especials" i adverteix que el fet de negar l'entrada a "segons quins acompanyants podria considerar-se un delicte de coaccions".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Daniel, Tokio, Texas, 27/01/2022 - 00:48

Muy bien hecho. Ya está de bien de consentir abusos, crueldades e ilegalidades con la excusa de protegernos.

#1 TARARÀ, Barcelona, 26/01/2022 - 20:46

És imprescindible la companyia dels familiars a l'hospital dels nostres avis que es despisten i ténen el sentiment d'abandonament pels seus sers estimats