Publicitat
Societat · 6 d'Agost de 2010. 19:11h.

Denuncia la violació d'una ovella

Un pastor gironí a qui li van robar l'animal afirma que ha vist un vídeo sobre l'afer

Denuncia la violació d'una ovella

El ramat d'ovelles que durant aquests mesos pastura el sotabosc de Sant Daniel per prevenir incendis (foto: ACN)

El pastor que té cura del ramat que neteja el sotabosc de la Vall de Sant Daniel ha denunciat un cas de zoofília. Diu que fa uns dies li van robar una ovella, la van violar i li van fer arribar un vídeo amb imatges sobre la violació. Els fets van tenir lloc mentre el ramat es trobava pels voltants del barri de la Font de la Pólvora de Girona.

Una ovella es va escapar i, després de buscar-la en va, el pastor la va donar per perduda. La seva sorpresa va ser quan, uns dies més tard, un jove li va ensenyar una gravació on sortia l'animal estirat en un llit mentre se'l sotmetia a pràctiques de zoofília. El pastor, Gabriel Adasme, assegura que ha patit robatoris continus i que, quan acabi el seu contracte amb l'Ajuntament de Girona, deixarà l'activitat.

El pastor ha declarat que fa temps que sofreix robatoris d'ovelles, encara que ha admès que mai abans no havia vist gens igual. "Ja que et roben una ovella, al menys que se la mengin. Si passen gana, que se la mengin," ha afegit.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 JÚLIA SANCHIS, LLEIDA, 09/08/2010 - 20:14

No em podia imaginar que una ovella violada dongués tant de sí. M'he pijat de riure amb dos dels comentaris: el de la legalització del matrimoni entre persones i animals i el del "tristpartit". Res a afegir.

#11 Jose Manuel, Madrid, 09/08/2010 - 14:58

Debieron ser los de la orgia de Sitges, que la busquen allí.

#10 Carles, Valls, 08/08/2010 - 12:43

Estem portant l'amor als animals una mica lluny: comences prohibint la fiesta i acabes comprant roba interior sexy per una vaca del Pirineu o fent-ho amb una ovella. Que serà el següent, la legalització del matrimoni entre persones i animals?

#9 Raül, Mataró, 08/08/2010 - 07:35

Los separatas van desesperados: organizan orgías, se follan ovejas...

#8 Fran, Llinars, 07/08/2010 - 20:24

Aquesta ovella parlaba catala? vota tristpartit?...en cas negatiu no interesa, aixo si, en qualsevol cas la culpa sera d´Espanya.