Publicitat
Societat · 15 de Març de 2011. 19:56h.

Denuncia que alts càrrecs del PP eren clients d'un prostíbul

Una 'madame' de València assegura que ha estat víctima del "xantatge" d'un dirigent popular

Denuncia que alts càrrecs del PP eren clients d'un prostíbul

Pilar Monreal, en una foto d'arxiu. (Foto: linformatiu.com)

L'expropietària del prostíbul Majestic de València, Pilar Monreal, ha assegurat que "alts càrrecs del PP valencià eren clients VIP" del seu local, en una entrevista al diari L'informatiu. Monreal ha denunciat que va ser suposadament extorsionada en matèria de llicències per un antic dirigent popular, José Luis Bayo. La madame del local diu tenir unes grabacions on es compromet a aquest polític.

Monreal ha indicat que va fer pagaments en metàlic "per finançar la campanya del PP" i serveis gratuïts "que havia de finançar jo". "Les noies d'alt standing cobraven 176 euros per una hora", ha indicat.

Monreal ha manifestat que aquests visitants VIP "eren càrrecs del partit, no només de l'Ajuntament de València". "Abans de les eleccions de 2008 és quan apugen el preu primer a 80.000 i després a 100.000. Són pagaments per finançar la campanya del PP. En el nostre cas, els pagaments sempre eren a Bayo en metàlic en un sobre disimulat".

Monreal ha afirmat que desconeix si hi ha altres bordells en la mateixa situació. "Jo només conec el meu cas però preguntaré que passa amb els altres que estan oberts des de fa 20 anys i no tenen llicència. Quina llicència tenen si no hi ha llicència per aquest tipus d'activitat?", ha dit.

"Per què un local al 2007 el precinten i triguen dos anys en tornar-lo a precintar? Per què? Jo contesto: perquè m'estaven fent xantatge!" i ha afegit que "al 2006 em donen llicència d'ocupació i tot seguit em tanquen l'activitat per no tenir llicència. És una presió, un xantatge. Per què no van al jutge, si hi ha un precinte, i em denuncien? Perquè mentre jo estic funcionant ells poden presionar-me i cobrar tributs feudals del feu de l'Ajuntament de València. M'estan cobrant, m'estan fent xantatge!", ha afegit.

Segons Monreal, "Bayo li diu (a Noemí, filla de la madame) que té la llicència a nivell de precintatge, és a dir, tu pagues i tens la llicència de que no et precinti (...) Com em deixen funcionar si des d'un principi no em donen la llicència? Aquí es demostra que estic pagant", ha finalitzat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 carracuca, barcelona ESPAÑA, 16/03/2011 - 12:04

no estoy muy enterado de las arifas pero ¿176 euros por echar un polvete es alto standing?. Ahora, que por estas tierras catalanas tampoco pueden piar mucho, saratoga y riviera están todavía muy recientes y si sus paredes hablaran.... He oido que esta madame es la invitada al sálvame de luxe.

#8 roca, reus, 16/03/2011 - 08:09

Donç que digui els noms i es deixi de collonades.

#7 Ricard, Reus, 16/03/2011 - 01:22

Extorcionadors, prevaricadors... Mare de déu, després aniran a combregar diumenge a missa :)... Colla d'hiPPòcrites.

#6 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 16/03/2011 - 00:25

TOT UN CLÀSSIC DE L'ULTRADRETA PEPERA ESPANYOLA...MOLT FOMENT DE LA FAMILIA CRISTIANA, MOLTES LLIÇONS ALS DEMÉS D'ÈTICA I MORAL I PER DARRERA UNA COLLA DE PPUTEROS.

#5 No cola,, no cola, 15/03/2011 - 22:45

Xantatge, xiquets, xantatge, no despisteu, que sou com els sociates, molt cridar el nom del porc a tothom fent veure que vosaltres esteu nets.
Quin fàstic tots dos, PP i PSOE, sempre tirant merda als altres, i sempre els MÉS EMMERDATS EN TOTA MENA DE XANXULLOS.