Publicitat
Societat · 15 de Novembre de 2009. 17:56h.

Denunciat un bar de Gràcia per tractar uns clients de "catalans garrepes"

Els afectats lamenten la "falta reiterada de respecte" després de consumir quatre cerveses

Denunciat un bar de Gràcia per tractar uns clients de "catalans garrepes"

La façana del bar denunciat pels joves

Uns joves han denunciat el bar El otro bar, al barri de Gràcia de Barcelona, per titllar-los de "catalans garrepes", segons l'escrit que han presentat davant l'Agència Catalana de Consum (ACC). Els fets van passar el passat dia 4 de novembre, quan aquestes persones van anar a veure el partit de la Champions entre el Rubin Kazan i el FC Barcelona. Tant en el full oficial de reclamació que van sol·licitar al bar com en l'escrit davant l'ACC, els denunciants afirmen que "els fets a denunciar es basen en una falta reiterada de respecte, males formes en el tracte rebut per part del personal".

"Així -afegeix la denúncia-, un dels membres de l'staff ens va titllar de 'catalans garrepes' per, segons ell, demanar-nos que consumíssim quan, de fet, davant una estada de tres hores ja havíem pagat quatre cerveses i un cafè amb llet". Els denunciants sol·liciten que "es faci prevaler i es protegeixi la integritat i el respecte mínims a tots els clients de l'establiment". El bar en qüestió ha declinat donar la seva versió dels fets a e-notícies.

Publicitat
Publicitat

68 Comentaris

Publicitat
#66 sandu, barcelona, 21/04/2015 - 18:10

En este bar , ni se reunen skins ni se trata mal a la gente,simplemente fueron unas personas que estuvieron ocupando una mesa durante tres horas y se les hizo un comentario hirónico para que "captaran la indirecta ".

#64 Marcelo, Barcelona - Barrio de Gracia, 11/05/2010 - 13:50

ese bar es de lo peor de Barcelona. Tiene otro que se llama No sweat que llevan los mismo camareros explotados
son una panda de prepotentes que creen que nos tienen que enseñar algo de educación cuando ni la tienen ni saben donde encontrarla

#63 julieta, barcelona, 16/04/2010 - 13:41

Yo tengo un negocio los mas tacaños han sido siempre los catalanes, aunque existen muchos que no lo son y por el contrario son muy buenos clientes. He atendido personas que me pelean por €0,20 o porque en casa les sale mas barato jajajjjaa

#62 JO, Barcelona, 25/11/2009 - 02:10

Quina pena de comentaris! quanta incultura i quin poc respecte! La llengua és riquesa cultural. I encara que no us agradi a la península hi ha molts dialectes i tots són diferents!! i respectables! A tot arreu hi ha garrepes i gent de puta mare!! Salut!!

#61 Julià, Barcelona, 24/11/2009 - 14:50

No sé si és veritat o no però trobo que els preus són massa alts en aquest bar. Visca Catalunya i visca el Barça