Publicitat
Societat · 15 d'Agost de 2016. 11:40h.

Denunciat un conductor per circular amb excés de càrrega

Les dues persones es dirigien al port de Barcelona per tal d’agafar un vaixell que es dirigia al Marroc

Denunciat un conductor per circular amb excés de càrrega

Imatge del vehicle aturat pels Mossos

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar el dia 10 d’agost un conductor, per circular amb una excés de càrrega al vehicle que posava en perill l’estabilitat del mateix. Els fets van passar al voltant de les 03.30 hores del mateix dia van detectar un vehicle que circulava per l’autopista AP-7, dins el terme municipal de Sant Gregori (Gironès), amb un evident excés de pes.

Els agents van aturar el vehicle al punt quilomètric 60 de l’AP-7 i van identificar conductor i acompanyant. Les dues persones van manifestar que es dirigien al Port de Barcelona per tal d’agafar un vaixell que es dirigia al Marroc. Atès que el sobrepès posava en perill l’estabilitat del vehicle, els agents van impedir que continués circulant.

Un cop retirat el vehicle de l’autopista, els Mossos van immobilitzar-lo fins que els ocupants van adaptar la càrrega a les especificacions homologades pel fabricant. A més, van denunciar el conductor per una infracció de l’article 14.1 del Reglament General de Circulació, per circular amb un vehicle que pot comprometre l’estabilitat del mateix a causa del seu condicionament. Aquesta infracció és sancionada amb un import de 200 euros.

Durant la tarda del mateix dia 10, els ocupants del vehicle van descarregar l’excés de càrrega, van abonar la sanció i van continuar el seu trajecte amb seguretat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 fan de Angel Colom, Cabrils, 15/08/2016 - 17:26

Son les seves costums i les hem de respectar.

#5 falta una cosa, Manresa, 15/08/2016 - 17:23

Además deberían comprobar si la carga es de propiedad o es la suma de los robos cometidos durante todo el año.

#4 Jondi, Terrassa, 15/08/2016 - 14:54

La verguenza es que los multen en camino , y no cuando las están cargando o salen de la ciudad como pasa en Ca n`anglada Terrassa que la policia pasa del tema
Despues nos multan por cualquier pijada o por solo mirarles solo a la cara

#3 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 15/08/2016 - 14:17

Son la familia Pujol, carregada de raons i de records de l´avi Florenci bucant nous hortizonts on seguir dinamitzant tot allo que tinguin aprop de les seves mans.

#1 Vergonya Aliena Sento, Burundi del Nord, nou estat d'Europa, 15/08/2016 - 12:27

Socors !!! Stop Islamofòbia !!!!