Publicitat
Societat · 14 de Setembre de 2009. 16:44h.

Denuncien a la Fiscalia una empresa de Laporta

Per l'estat "ruinós" d'una masia protegida

Denuncien a la Fiscalia una empresa de Laporta

Una imatge de la masia de can Masover Nou

L'Associació Els Verds-Esquerra Ecologista ha presentat una denúncia a la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per "delicte contra el patrimoni històric davant la situació de degradació, estat ruinós i alteració de la masia de Can Masover Nou situada a la zona agrícola de l'Hospitalet". "Can Masover Nou és una masia del segle XVIII, d’estil barroc que està inclòs en el Pla de Protecció Arquitectònic (PEPPA) de l'Hospitalet de Llobregat amb nivell C de protecció que significa que ha de protegir-ne la façana i la volumètrica de l’edifici", segons ha indicat Antoni García, portaveu de l'associació.

Els Verds han assegurat que "els actuals propietaris dels terrenys on es troba la masia de Can Masover Nou és l’empresa Hakerson Internacional SL, que és propietaria de tres hectàreas de la zona agrícola de Can Trabal, que segons consta al Registre Mercantil aquesta societat està formada per el president del FC Barcelona, Joan Laporta, Anna Maria Lloveras, Xavier Arbó, Joan Franquesa i Alfons Godall", entre d'altres.

El portaveu ecologista ha indicat que "hem portat la situació d'estat ruinós, alteració i degradació de Can Masover Nou a la Fiscalia perquè és l'única manera que les administracions i els propietaris de la masia compleixin amb les seves obligacions. L'Ajuntament, des de fa molts anys, no ha escoltat les associacions de veïns i organitzacions socials que han demanat que l'equip de govern del PSC-ICV executi les seves competències per obligar als propietaris a restaurar la masia històrica".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Benito Marco, CAT, 15/09/2009 - 11:53

A Catalunya no li calen homes embaucadors, mentiders i maquiavelics. Primer de tot, predica amb l exemple laporta.

#21 Carla, barcelona, 15/09/2009 - 11:01

qui fa negoci amb l\'especulació del pais i destrueix el patrimoni històric es un bon patriota? Laporta i godall especuladors. Independència i socialisme

#20 Joan Garcia, Barcelona, 15/09/2009 - 10:45

No li faltarán atacs dels politics professionals xusqueros que no saben fer res mès, Els corbs defensen la seva menjadora.
Si realment vol servir al seu pais, Reagrupament es l´opció.
Si el que vol es figurar, vagi a CIU, n´hi ha un tou d´aquests.

#19 Manel, barcelona, 15/09/2009 - 10:42

aquest no son d\'icv la van deixar fa temps.

#18 Constantí, Vilanova i la Geltrú, 15/09/2009 - 09:33

Primer en Carretero i ara en Laporta... quanta gent que te por de perdre la feina...