Publicitat
Societat · 18 d'Octubre de 2011. 10:15h.

Denuncien caça de bruixes a Salut

El columnista d'El Mundo Miquel Giménez afirma que "els metges són amonestats pels seus superiors per fer declaracions als mitjans"

Denuncien caça de bruixes a Salut

Boi Ruíz

El columnista d'El Mundo, Miquel Giménez, denuncia en un article d'opinió que "els metges són amonestats pels seus superiors en l'administració per fer declaracions als mitjans".

"I els mitjans -no tots- graven mitja hora de denúncies fetes pels professionals de la salut per després emetre ... res. Ni un segon. Ni una frase. A TV3 i en Antena3 i a la Sexta, és a dir que hi ha per a tots els gustos", lamenta.

"Quan aquestes coses passen, les alarmes de la nostra salut democràtica haurien saltar. El primer és cessar ipso facto a aquests petits Napoleons de la Conselleria que amenacen a professionals, que fan molt més per la gent en una sola de les seves jornades laborals del que ells faran en tota la seva vida. al carrer amb ells", afirma.

"Si el conseller Boi Ruiz té o no coneixement d'això, ho ignoro. He aplicar la mateixa regla que a qualsevol responsable polític. Si no ho sap, és un mal conseller, ja que es tracta d'un assumpte tan greu com és la llibertat d'expressió i el mobbing laboral. La ignorància no eximeix de la culpa", considera.

"Si ho sap, llavors ha de dimitir immediatament, que una cosa és aplicar retallades -és discutible en què i a qui afecten, però aquesta és una altra discussió- i una altra molt diferent és que autoritzi o es quedi igual sabent que la seva gent està sent intimidada. A més, amb represàlies laborals, cosa gravíssima ", alerta.

"Conseller, investigui. Sinó sabeu per on començar, li suggereixo Bellvitge. O millor, em truca i jo li poso en contacte amb les persones afectades, que parlo amb coneixement de causa; bé, això en el supòsit que vulgui parlar-los, cosa que porten intentant fa temps sense èxit ja que vostè va ajornant la trobada sine die. A veure si espavilem, jove", conclou.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 Lawliet, BCN, 22/10/2011 - 23:58

Apoyo aestos periodistas y medicos que han tenido lo que se tiene que tener para decir la verdad.Una verdad quees la cierta. Felicidades Miquel por este articulo. Llevo tiempo observando la manipulacion de medios de comunicación por parte de lo que les interesa a la gente salir. Deforman la realidad

#18 Esther Iracheta, Barcelona, 18/10/2011 - 21:24

Que razón tiene Miquel, es tremendo lo que está sucediendo con la Sanidad, más bien diría que es vergonzoso, si nos quitan la sanidad, la libertad de expresión que pasa volvemos a la dictadura.

#17 Isabel S., Sant Cugat del Vallès, 18/10/2011 - 21:02

Mi mensaje es de total apoyo para el periodista, para los profesionales sanitarios -todos, desde médicos a señoras de la limpieza- y pidiendo que, por favor, hablen alto y claro, contra más mejor. Si todos nos unimos, lo vamos a poner muy difícil para que sigan con represalias e intimidaciones.

#16 afectada indirectament. , bcn, 18/10/2011 - 19:36

Dono fe. Quan les càmeres registren l'opinió del personal sanitari sobre les retallades, només treuen els segons que parlen dels sous. Volen reflectir un personal sanitari mogut només per objectius salarials, però tallen la realitat, els minuts que parlen de la veritat. En Boi menteix i el govern

#15 ROSA MARÍA, tERRASSA, 18/10/2011 - 18:56

Gracias por decir la verdad. A menudo he visto como periodistas grababan a diversos miembros de comites de empresa y trabajadores de la sanidad, en sus actos d protesta y se cortan las frases en las que se cuestiona la actuación de la Conselleria.