Publicitat
Societat · 4 de Setembre de 2012. 21:23h.

Denuncien el coronel Alamán Castro

'Catalunya diu prou' porta les declaracions del militar a la fiscalia perquè "inciten al genocidi"

Denuncien el coronel Alamán Castro

El coronel Alamán, en una foto d'arxiu

La plataforma Catalunya diu prou ha denunciat a la fiscalia les declaracions del coronel Francisco Alamán Castro perquè "considerem que les seves declaracions contra Catalunya no són tolerables en un estat de dret, inciten al genocidi, i suposen una amenaça al nostre poble i un atac a la democràcia".

Aquest col·lectiu ha penjat al seu lloc web el model de denúncia "a fi efecte de poder ser descarregat per tothom, i presentat a les oficines de la fiscalia més properes al vostre domicili".

En la seva queixa, els denunciants han esmentat articles de relatius a les Forces Armades on s'indica que "el militar ha d'estar subjecte al deure de neutralitat política. No podrà fundar ni afiliar-se a partits polítics i mantindrà una estricta neutralitat pública en relació amb l'actuació".

Aprofitant aquest cas, Catalunya diu prou ha encetat una campanya que porta el nom de Ni un pas enrere que "pretén donar resposta a totes les agressions i amenaces que pateixi el poble català".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#13 Francesc, Terrassa, 06/09/2012 - 01:04

Tots els que penseu com el coronel, em xupeu la polla.

#12 TonyBaretta, Alacant, 05/09/2012 - 15:24

Queria decir que pienso igual que el Tte. Coronel y como yo muchos. Si no habeis aprendido la leccion del 36, pues a repetir curso. Esto pasa por pasar de curso sin aprobar o por estudiar solo una parte de la historia nacional. Independentistas sois traidores y como tales se os juzgará.

#12.1 Àcrata, Badalona, 05/09/2012 - 17:22

Comença per repetir tu l'EGB, perquè vas fluixet de "Lengua Castellana", sobretot pel que fa a accents i comes.

#11 Rafel, Girona, 05/09/2012 - 11:58

Be companys, es nota que estem organitzats i preparats, aquest "Torrente" es un client de les cantines de les casernes on amb el morro calent de tant tintorro de garrafa, els be la vena franquista, ja no som un pobre poble sumis, ara som un Pais a les portes de la seva llivertat.

#11.1 TonyBaretta, Alicante, 05/09/2012 - 15:18

Yo pienso igual, España es mi pais y si alguien quiere quitarme un trozo o empequeñecerlo, iré a por él y le juzgaré.

#10 Cigronet, SFG, 05/09/2012 - 10:00

No se'n pot presentar una altra de denúncia contra el "govern dels millors", el qual encara s'ha de manifestar sobre aquest tema, per silenci administratiu, sabent tots què vol dir el "silenci administratiu" ???

#9 Jaume Valmes, Sant Jaume de Frontanyà, 05/09/2012 - 09:24

Fiscalia....? Es perdre el temps. Val més que l´entrevistin a "La Noria". L´endemà hi haurà més gent per la causa.