Publicitat
Societat · 11 de Novembre de 2022. 10:20h.

Denuncien l'agressió d'un okupa a Cubelles

"Em va donar un cop de cap que em va trencar el nas"

Denuncien l'agressió d'un okupa a Cubelles

El ciutadà de Cubelles, Miguel Ángel Albarrán, ha acudit al Parlament per denunciar que va ser agredit per un okupa a Cubelles. Albarrán ha estat acompanyat per membres de Vox."He estat agredit per un intrús, per cridar-li l'atenció de portar el gos sense corretja i sense morrió. Li vaig dir a la seva dona, una mica més alt del normal perquè ja els ho he dit moltes vegades i considero que és un perill portar un gos així per zones comunes”, ha explicat.

"Em va dir que qui era jo per cridar a la seva dona. D'aquí es va passar a un enfrontament físic. Jo em vaig intentar defensar. Em va donar un cop de cap que em va trencar el nas, he hagut de ser intervingut", afegeix. "A partir d´aquí em quedo inconscient uns segons i em remata", recorda.

Albarrán lamenta que "he demanat una ordre d'allunyament al jutge que no m'ho han donat i he hagut d'anar-me'n de casa per la seguretat dels meus fills". També assegura que no pensa tornar mentre aquesta persona hi sigui.

Vox ha explicat que "avui hem conegut l'esquinçador testimoni de Miquel Àngel, que fa uns dies va ser agredit a Cubelles per un okupa. És la cara visible del greu problema que pateix Catalunya fomentat i permès per les polítiques de l'esquerra i el separatisme".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 joan, manresa, 11/11/2022 - 17:30

Can Tonet, tencant ya la seva paradeta..----Axó pot ser el començament de lo que ens espera en el futur...,las malas praxis, portan capa aquets viaranys...,clar que als polítics que ens governen viuen en un altre mon i amb altres llocs..,no viuen als barris antics ni a llocs problemàtics ,viuen en chalets i llocs privilegiats..,No saben res..!!!

#7 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 11/11/2022 - 15:46

Un okupa tiene todo el derecho a ocupar su casa, pegarle dos bofetones y tirarse a su perro ¿Pero qué se ha creído ese?

#6 FERRANOT, BARCELONA, 11/11/2022 - 13:12

Amb aquestes polítiques que afavoreixen els ocupes, a qui sorpren que pugi vox?

#5 Be Negre, Barcelona, 11/11/2022 - 12:37

Immigració descontroloda (ja hem vist el % de delictes comesos per immigrants vers locals), tolerància amb l'okupació i la violència dels "desfavorits". De aquí 10-15 anys sortirà un altre Hitler. Vox i Le Pen seran uns santets, perque tornarem a veure svastikas o similar. Ens haurem carregat la democràcia i tot per culpa el "bonisme".

#5.1 pepe, Andorra, 11/11/2022 - 15:47

alma de cantaro, ¿Pero de verdad te has creido en algun momento q el señor feudal iba a dejar de gestionar el poder a los siervos? No vives en Suiza, vives en España. Y desde hace quinientos años, todo cambia siempre, para q siga igual. Estamos igual q en la restauracion, solo q ahora, no hay prensa libre ni forma de escapar sin luchar.,

#4 Pepe, Manresa, 11/11/2022 - 11:25

Y que se va a a esperar de la chusma okupa, si ven lo que tenemos gobernando golpistas delincuentes, etarras y comunistas estalinistas, estos se creen en todo su derecho en agredir, robar etc. etc. Si los primeros no dan ejemplo que se puede esperar de las clases más bajas.