Publicitat
Societat · 15 de Febrer de 2012. 17:14h.

Denuncien que "el Govern no ha fet res de l'aprovat després del foc d'Horta"

Els bombers recorden que va ser "el grup polític que va instigar la comissió d'investigació"

Denuncien que "el Govern no ha fet res de l'aprovat després del foc d'Horta"

Membres del cos de bombers, al Parlament

Un grup de bombers ha denunciat al Parlament que gairebé "dos anys després, el Govern de CiU, no ha aplicat ni una sola de les mesures que es van aprovar al Parlament aquell dia, que havia de fer que el cos de Bombers fos la hòstia i que no tornés a passar mai més el que va passar al foc d'Horta de Sant Joan".

També han recordat que Convergència i Unió "és el grup polític que va instigar la comissió d'investigació", però que fins ara "no s'ha aplicat cap ni una" de les mesures aprovades per la cambra catalana.

"L'únic que van fer, i ho va fer el grup polític anterior (tripartit), és comprar una càmera per veure el foc des de no sé on, que va venir de Nord-Amèrica, va costar un dineral i no sabem com posar-la en marxa", han assenyalat.

Els bombers han reclamat "promoció interna" al cos per "la manca de comandaments i bombers d'escala tècnica, que són una garantia de seguretat". En aquest sentit, han afegit que "estem incomplint la llei de bombers, perquè bombers de l'escala bàsica han de fer de comandament, cosa que és il·legal".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Carles , Cardona, 16/02/2012 - 20:11

Amb quina legitimat, aquesta colla, representen als bombers de la Generalitat?

#3 Gerard, Barna, 16/02/2012 - 14:06

Home, ara manen ells; ara ja no cal. Si algú s'atreveix a reclamar quecom similar o hi ha cap desgràcia (tandebó que no passo) els qui qüestionin l'actuació del seu govern seran demagogs i enemics de les institucions catalanes.

#2 Trosko, Les Borges Blanques, 15/02/2012 - 19:54

Qui es veu a la foto, al raconet de l'esquerra? L'insigne exconseller d'Agricultura, el 'fletxa' Quim Llena? Ui, ui, ui, quina denúncia més socarrimadeta..... Li han preguntat a ell i a algun altre membre del govern tripartit quin va ser el seu paperot en aquell tràgic incendi?

#2.1 Gerard, Barna, 16/02/2012 - 14:08

El que tu vulguis Trosko: Tenen raó o no? Aquesta és la qüestió.

#1 Ramon, Barcelona, 15/02/2012 - 17:28

És que el Tripa és moooolt dolent... o, com era allò altre?... ah, sí, "la culpa la té Madrit".