Societat · 2 de Febrer de 2018. 19:17h.

Denuncien un mecànic de Reus per negar-se a atendre a una agent de la Policia Nacional

S’investiga l’home per un possible delicte d’odi

Denuncien un mecànic de Reus per negar-se a atendre a una agent de la Policia Nacional

Cotxe policial

Un mecànic de Reus, Jordi Perelló, ha estat denunciat als Mossos d’Esquadra per negar-se a revisar un vehicle particular d’una agent de la Policia Nacional. Perelló, que té un taller a la capital del Baix Camp, va decidir que no atendria cap vehicle de la policia, fos oficial o particular, després de les càrregues de l’1-O.

El passat dimecres, una agent del cos policial li va voler portar el seu cotxe, però el mecànic li va dir que no el revisaria. Poc després, la dona i el seu marit es van presentar el taller i es va iniciar una discussió, que va acabar amb la mediació dels Mossos d’Esquadra.

Després d’això, Perelló va rebre una citació per anar a declarar a la comissaria dels Mossos de Reus per aquest dijous 1 de febrer, però el mecànic es va acollir al dret a no fer-ho. Des dels Mossos han confirmat que la denúncia provenia d’un particular.

Després de la negativa, els Mossos han instruït les diligències perquè se’n facin càrrec els jutjats de Reus, que hauran de decidir si criden a declarar el mecànic per un possible delicte d’odi. Perelló ha apuntat que ha pres la decisió de manera personal i que ell es reserva el dret d’atendre els clients que considera al seu negoci particular.

Des de l’associació d’Advocats Voluntaris de l’1-O, que s’encarreguen de la seva defensa, han explicat a aquest mitjà que aquest és un “cas particular, perquè són fets que han passat molt després de l’1 d’octubre”, i recorden que el delicte d’odi “era originalment per protegir les minories”. Tot i això, apunten que el més probable és que el jutge d’instrucció cridi el mecànic a declarar.

 

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Pasqual, Tarragona, 03/02/2018 - 14:11

Si es de Reus alguna cosa mala ja ha fet.

#10 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 03/02/2018 - 08:30

se esmeran más, vaya así lo veo yo, como eso de músico pagado pero a la inversa de la explicación del dicho popular.

#9 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 03/02/2018 - 08:29

ningún caso los llamo peseteros o peseteras, pero al ser profesionales liberales, cuando tienen un cliente miran de sangrarlo, porque igual están unos meses sin ver un duro. Sea penal, civil, mercantil, laboral, tributario...porque el país es importante (Cat, Esp,...) pero más la economía de cada uno y de cada una. ¿O no? Togas bien pagadas

#6 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 03/02/2018 - 08:24

Mi experiencia personal con el mundo de la abogacía, es que si es el turno de oficio, por lo poco que cobran pocos se matan, pocas se matan en la defensa de los derechos de los clientes asignados. Repito es mi experiencia. Los de pago, que se dice vulgarmente en bares, cafeterias, granjas, al ser una profesión liberal y existir mucho licenciado y

#5 Purria Espanyola, Bcn, 03/02/2018 - 08:13

A lo mejor si sin querer le arregla mal el coche,lo acusan de terrorismo