Publicitat
Societat · 27 de Novembre de 2019. 19:00h.

Denuncien una agressió indepe a Sant Feliu de Guíxols

Un home increpa a un grup d’antillaços que “esteu en un país estranger”

Denuncien una agressió indepe a Sant Feliu de Guíxols

Un grup d’antillaços ha denunciat que una de les seves membres va patir una agressió aquest dimarts a la nit per part d’un veí a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). El col·lectiu estava retirant simbologia independentista quan un home se’ls va apropar per increpar-los que “us donin pel sac”, “aneu a la merda”, “esteu en un país estranger” i “fatxa”, tal i com es veu en el vídeo que han publicat al seu canal de Youtube.

Els espanyolistes li contesten que “Catalunya és Espanya”, mentre que l’independentista els replica que “el passeig és català”. “Anem a la cantonada”, repta el veí de Sant Feliu de Guíxols a un del grup que treia llaços grocs d’un carrer de la localitat gironina. Sense caure en la provocació li responen si “no tens prou espai aquí que has d’anar a la cantonada” i una altra persona afegeix que “les idees a les urnes i el plàstic a casa”.

L’home s’adreça a una dona, integrant del grup antillaços, per retreure-li que “esteu en un país estranger”. L’independentista s’apropa a ella mentre grava l’escena amb el seu mòbil i, segons la dona, va agredir-la. “A mi no em toquis”, crida ella, alhora que la càmera enfoca al terra i s’interromp la gravació.

En l’enregistrament no es veu amb claredat en què consisteix l’agressió, però l’autodenominat Brigada Las Supernenas afirma que l’independentista “va donar-li un cop de puny” a la dona que gravava la retirada de material independentista de la via pública.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 Chris, Lleida, 28/11/2019 - 15:47

mundo today deberá esforzarse con su humor, los indepres hacen realidad cuestiones de lo mas absurdas estos últimos años.

#14 Coque, El centro de Tabarnia, 28/11/2019 - 08:53

No falla. Si tiramos de hemeroteca, siempre que un "lazi" agrede a alguien, el agredido siempre es una mujer.
Desde luego tienen una valentía encomiable

#13 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/11/2019 - 08:23

Otra agresión a otra mujer, y como otras veces, las feministas ni están ni se les espera. Deberían concretar en sus manifiestos que, para ellas, no se consideran dignas de protección las mujeres de derechas o no independentistas.

#12 Laughter, L'H - España, 27/11/2019 - 22:23

A esto nos ha llevado la panda de chorizos que ocupa la Generalidad.

#11 SPOILERS, BCN, 27/11/2019 - 22:18

La foto es un poco como el final de la "Invasión de los Ultracuerpos".