Publicitat
Societat · 27 de Juliol de 2012. 14:44h.

Desè aniversari de l''alliberament' de les Medes

L'acció va ser una rèplica a la reconquesta de Perejil per part de l'exèrcit espanyol

Desè aniversari de l''alliberament' de les Medes

Imatge de La Vanguardia fa 10 anys

Independentistes rememoren el Desè aniversari de l''alliberament' de les Medes, que va ser una rèplica irònica a la reconquesta de l'illot de Perejil per part de l'exèrcit espanyol. "Deu anys més tard, aquella fatxenderia abjecta, tan espanyola, ja no pot lluir com aleshores, però tampoc no ha desaparegut", indiquen.

"Al caire del col·lapse per haver seguit el model de capitalisme de casino i el monocultiu del totxo, reacciona com ha fet sempre: amb més fatxenderia i la mentida per davant", critiquen, a més d'afirmar que "obliguen els genuflexes autonomistes catalans a abaixar el cap encara més i els humilia a pidolar el que els roba".

"Però als 10 anys de l'alliberament simbòlic de les Medes, hi ha una altra Catalunya no- autonomista espanyola que s'ha fet majoritària", celebren, a més d'indicar que "és una Catalunya no sols quadriprovincial sinó que reclama de Salses a Guardamar, plena llibertat".

"És la Catalunya que es revolta contra la metròpoli colonial i que no accepta ser tractada com un illot despoblat enmig del mar. I ho demostra rebelant-se amb la insubmissió fiscal, la desobediència civil, més enllà fins i tot de les consultes per la independència. Ens sabem ocupats, però mai vençuts. Som ciutadans lliures i actuarem en conseqüència", sentencien.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 Fran, Llinars, 30/07/2012 - 11:42

Pel color de la foto, la bandera i el puny, ben be podría ser l´illa de Cuba, pais mundialment conegut per la seva llibertat. Apart de la bandera, sembla que el catalanisme tambè està adoptant les seves formes dictatorials vers els ciutadans que combreguen amb els seus ideals.

#8 Alan, Barcelona, 29/07/2012 - 09:24

La peña de pueblo se aburre. Entre oveja y oveja que se cepillan, juegan a gymcanas en espacios protegidos

#8.1 Olga, Xixona, 29/07/2012 - 23:35

Però sense despesa pública ni cabres com els Legionaris.

#7 En Nando de Llofriu, Llofriu, 28/07/2012 - 13:27

Aquetos nanos els coneixo d'ençá que eren petits.Son els fills d'els que s'han fet rics treballant día i nit per que ells no passin penùries

#7.1 Fran, Llinars, 30/07/2012 - 11:43

Arribats desde Andalussia, Extremadura, Murcia.... amb cognoms castellans?

#6 Marius, Palafrugell(Baix Empordà), 28/07/2012 - 12:44

A día d'avui,Les Medes,La plaja de Pals,Begur,Tamariu,Cala Pedrosa,El Cau,Llafranc(Malmès per el port esportiu),Calella i ses malaides havaneres,,El Forcats, la banyera de la Rusa,Cap Roig,El Castell,La Fosca están ocopades per pixapins.¿Quan els farem fora?

#4 Bermúdez, Barcelona, 27/07/2012 - 21:23

Las Medas es un espacio protegido y está prohibido desembarcar en estas islas. ¿alguien va a multar a estos cenutrios desocupados por saltarse la ley?