Publicitat

L'ANC admet que hi ha poca gent apuntada als busos per la Diada

Desencís indepe

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha reconegut en una entrevista al Via Lliure de Rac1 que hi ha poca gent apuntada als busos. "Aquest any els autocars no són gaire bon indicador de l'èxit de convocatòria", ha detallat

Paluzie ha explicat que "les territorials ens diuen que la gent els assegura que anirà a la manifestació però pel seu compte, amb cotxe particular, per evitar el transport col·lectiu", però l'entitat encara no té xifra dels tiquets venuts per anar amb autocar perquè "a molts llocs s'han començat a vendre ara".

L'entitat, que es reunirà aquesta setmana amb Salut i Interior per ultimar les mesures sanitàries, manté la mobilització tal com estava prevista, però intentarà que la gent "se situï per trams en funció de la comarca de procedència per evitar que es concentri en un sol punt". "Les manifestacions de l'ANC no es presten al fet que es produeixin incidents com els que hem vist aquest estiu", ha exposat.

La presidenta de l'Assemblea ha reconegut que "ja el 2019 es va començar a notar el desencís que hi havia amb els partits polítics i amb el fet de no tenir un horitzó a curt termini". "Tot i això, aquest any veiem la Diada com la represa: ens hem de tornar a mobilitzar per la independència, i ho farem en un context de sortida relativa de la pandèmia i amb un panorama polític que no està gens aclarit, perquè continuem sense full de ruta. Creiem que, amb tot això, és important reprendre el cicle de mobilitzacions", ha defensat.

Finalment, Elisenda Paluzie ha dit que "no n'esperem res de la taula". "Hi ha el risc que es doni una falsa imatge d'estabilitat, mentre la repressió continua. La nostra agenda continua sent activar la mobilització popular", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#43 LoisA, Tabarnia, 29/08/2021 - 09:51

No se da cuenta señora Paluzie que hay muchos catalanes que están en contra de ese discurso de crispación, frentismo que usted tanro predica? Además aleja a aquellos catalanes indepes que sin renunciar a sus ideas, quieren conseguir su objetivo siguiendo una vía pacifica. Es que no se da cuenta sra Paluzie?

#42 Albert, El masnou, 29/08/2021 - 08:22

Elisenda paluzie espero que tots els que heu provocat la ruptura social de catalunya algun dia ho.pagueu molt car.

#42.1 Facholin, Barcelona, 29/08/2021 - 23:50

Tendremos que esperar a que haya un gobierno pp-vox. Luego es cuando esta gente no tendra donde esconderse.

#41 La Carbo, El Prat de Llobregat, 29/08/2021 - 07:17

Una gran represión, para muestras de ello fiestas de Gràcia y de Sants, botellones día sí día también, venta de estupefacientes ilegales, venta de preservativos y demás, etc...
¿A quien pretendéis engañar? Las ITS disparadas se me olvidaba decirlo.
Seguro que las y los chemseros entre otros acudiran el 11/09 bien erguidos.

#39 David, Mataro, 29/08/2021 - 02:35

Elisenda, lo.peor que le puede pasar a una agitadora como tu es quedarse sin apoyo mediatico y popular. Luego es cuando estas vendida y expuesta a tu suerte.

#38 Carlos Gomez, murenu de la serra i olé, 29/08/2021 - 01:05

"Todo nacionalista acaricia la idea de que el pasado puede alterarse. Algunos no están lejos de la esquizofrenia viven en sueños futuros de una Gran Nación y un mundo pasado en el que no han vivido. Jamás los oirás criticar su nación, está por encima del bien y del mal"

Notas sobre el nacionalismo (George Orwell)