Publicitat

Les línies R4 i R8 acumulen retards superiors a una hora

Desgavell a Renfe

Viatgers afectats per la incidència de Rodalies

Els trens de les línies R4 i R8 de Rodalies circulen amb retards d’entre 45 i 90 minuts per “una incidència que afecta el subministrament elèctric”, segons ha informat Rodalies de Catalunya. Pel que fa a la R4, el tram afectat és el comprés entre Sant Sadurní d’Anoia - Martorell, on els retards podrien superar els 45 minuts i “els trens poden romandre aturats més temps de l'habitual”. La companyia també informa que entre Castellbisbal i Sant Sadurní el trajecte es fa per via única.

r4.png

A la línia R8, mentrestant, el servei interromput és en el tram Martorell-Rubí. Rodalies assegura que els retards podrien superar els 90 minuts i ha establert un servei alternatiu per carretera per cobrir el trajecte afectat. També s’informa que la circulació entre les estacions de Castellbisbal i Martorell es fa per via única amb una afectació que poden superar els 20 minuts.

r8.png

Els usuaris han expressat les seves queixes a través de twitter:

usuaris.png

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Jordi, Barcelona, 18/11/2017 - 05:53

La culpa és dels piquets independistres Renfe i ADIf els denunciaran als tribunals, no cal dir res mes . DRets acteu judicialment contra Renfe i que n'aprenquin

#2 Cat Show 3%, Bcn, 17/11/2017 - 23:18

Els infiltrats de la Defensa de la Republica, a lo suyo.

#1 Irene, L'H, 17/11/2017 - 23:11

Comencen les coses anormsls que no haurien de passar. El 21 de desembre tothom a votar amb seny. I a fer forma tota aquesta colla de imbecils que ens están arruinant, a nisaltres, i las nostres fills. Per cert, els de la Cup, la inmensa mayoría dels dirigents intel.lectials, cap, te fills. S'enten tanta bogeria post-adolescent.

#1.1 Jordi, BARCELONA, 18/11/2017 - 09:38

Coses anormals es patir retars a rodalies, ja, ja, ja això és el mes normals . DEspres volen que no agafen el vehicle privat per anar a treballar Fiscalia hauria d'actuar d'ofici denunciant Renfe hi axì demostraria la seva indepedència davant al pder politic espero que la seva actuació en defensa dels usuaris que van estar retinguts mes una hora