Publicitat

Aplaudiments al Monarca en el primer acte a Catalunya després de la xiulada a Mestalla

El rei Joan Carles I ha presidit la inauguració del I Congrés Internacional d'Economia i Cultura a la Llotja de Mar de Barcelona. Ha estat el primer acte a Catalunya del cap de l'Estat després de la xiulada que va patir el dia 13 a Mestalla, abans de l'inici de la final de la Copa entre el FC Barcelona i l'Athletic Club. Joan Carles I ha estat aplaudit per l'auditori quan ha fet la seva entrada a la sala d'actes. Durant el seu discurs d'inauguració, fet íntegrament en castellà, Joan Carles I ha recordat que la seu del congrés econòmic "va ser impulsada pel meu antecessor, Pere IV". El monarca espanyol ha afegit que "el castellà representa un actiu d'especial rellevància, reforçat per la creixent importància del seu ús per Internet i el seu valor com a intangible empresarial".

Han precedit en l'ús de la paraula al rei Joan Carles I, el president de la Generalitat, José Montilla; la ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde; l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; el president del Congrés, Pere Vicens; i el president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls.

Joan Carles I, en el seu discurs inaugural
Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 Víctor, Mollet, 21/05/2009 - 21:13

Amb Felip VI es tancarà el cercle. Haurem d'esperar a que aquest la dinyi? no pot abdicar?

#44 testimoni, barna., 21/05/2009 - 17:34

No callarem, no oblidarem, no perdonarem. Pitarem, xiularem, cridarem, fins que als borbons, a fora us fotrem.

#43 testimoni, barna., 21/05/2009 - 17:31

Collons de borbó, cada setmana ve a Catalunya, a véure si quatre friquis españolistas, l'aplaudeixen. El clam de la pitad del Mestalla, no hi ha qui l'esborri. Ni amb 300 anys ni amb 1000, oblidarem les morts dels nostres avantpassats.

#42 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 21/05/2009 - 16:24

No estem ofessos. Només és un problema de quantitat: El camp del València i la Llotja no són equiparables. D'unionistes n'hi ha hagut sempre (recordeu l'época del dictador amb molts converssos per conveniència)

#41 Josep-Maria, Barcelona, 21/05/2009 - 16:23

Montilla, Hereu, Valls i Vicents ¿també van fer tot el seu discurs en castellà?