Publicitat
Societat · 17 de Juny de 2022. 17:35h.

"Desordre total" amb els incendis

Veïns critiquen l'actuació dels Bombers de la Generalitat

"Desordre total" amb els incendis

Els múltiples incendis que pateix Catalunya han provocat el descontentament d'alguns veïns amb l'actuació dels Bombers de la Generalitat. Un veí d'Alòs de Balaguer, municipi de Lleida pròxim a l'incendi de Baldomar, ha assegurat en declaracions a TV3 que "hi ha un desordre total". Explica que el foc no semblava massa complicat, però, en canvi, "aquí tens els de l'UME i el foc està cremant aquí a dalt".

Un altre veí de la localitat afirma que el foc "cada cop es veu més a prop". Lluís Soldevila, alcalde del municipi, assegura que "era facilíssim d'apagar, si hagués tingut una mànega l'hagués pogut apagar jo mateix". Afegeix que "fa la sensació d'una certa descoordinació".

"Estem força preocupats i molt cansats. Donem les gràcies als bombers, però amb uns altres protocols, que no frenessin les actuacions i augmentessin la coordinació, aniríem millor", ha manifestat en declaracions a Els Matins de TV3.

La cadena catalana també ha recollit el descontentament a altres localitats. L'alcalde de Lladurs, Dani Rovira, ha manifestat que "se'ls va convidar a marxar perquè hi havia prou efectius i al cap d'una estona es va reprendre. Si les coses s'haguessin fet més bé avui no estaríem tots aquí".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#23 Tarraco, Tarraco, 18/06/2022 - 23:58

e-noticies como siempre, informando desde el sofá de casa. Trabajo de investigacion de calidad, si señor. Corta y pega de otro medio de comunicacion. Hablando con propiedad de lo que se desconoce. Madre mia, menuda manera de hacer periodismo.

#22 joan, manresa, 18/06/2022 - 17:24

" Can Mingo ".,17:20 h.-- Davant d'un problema greu que anava in crescendo.. i devant la incompetencia que es posaba de manifest..,alts dirigents varen optar per demanar reforços al UME..,un caos...,es lo que sol pasar quant qui está al capdavant de qualsevol Conselleria.., a esdevingut per pactes polítics i no per intel·ligència .CAT u pagar

#21 Lolo , Barcelona, 18/06/2022 - 16:20

Los vecinos se quejan?
Pero no eran los nacionalistas mejores gobernando y mucho más inteligentes gestionando?
Por esos pueblos del rural de Catalunya no teneis más que lo que habeis votado. Podeis quemaros a gusto, porque los nacionalistas no quieren el poder para serviros, sino para controlaros con el opio de la nació.

#20 Cansión del verano, Chez Fangue, 18/06/2022 - 13:10

El Protocolo....eL Protocolo
es más marchoso que el regetón
lo bailan los bomberos
al ritmo del mandamás
cuando llega la orden de apagar
no queda nada por quemar.

#19 Coque, El Centro de Tabarnia, 18/06/2022 - 11:59

ESPANYA ENS CREMA!!!!