Publicitat
Societat · 16 de Febrer de 2021. 17:11h.

Desperfectes a la Universitat de Lleida per Pablo Hasel

Els seguidors trenquen vidres, arrenquen mobiliari i buiden extintors

Les persones que han estat tancades a l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) per evitar la detenció del raper lleidatà Pablo Hasel, que s'ha produït aquest matí, han trencat vidres, han utilitzat extintors, han tret totes les mànegues d'incendis, han utilitzat bancs i taules com a barricades als accessos, entre altres.

"Així és com els seguidors de Pablo Hasel han deixat l'edifici de la Universitat de Lleida: mobiliari tirat per les escales, contenidors tirats pels passadissos, les mànegues d'incendis totes desplegades, totes les papereres de reciclatge trencades, vidres trencats, porqueria per tot arreu,..."; narra la persona que va mostrant els desperfectes.

"Veieu com han deixat la Universitat per defensar el dret d'expressió? Feta una porqueria" ha lamentat. "Arxivadors, cadires per terra... Això és el que ells entenen per llibertat d'expressió. És al·lucinant".

El rector de la UdL, Jaume Puy, ha apuntat que es farà un balanç sobre els danys a l'edifici de rectorat i que és probable que la Universitat de Lleida hagi de presentar denúncia per poder ser atesa per les asseguradores, i que no serà contra una persona en particular, perquè ell no pot "acusar a ningú".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#13 Rasca, Castelldefels , 16/02/2021 - 20:34

Todos esos desperfectos los tendría que pagar el COBARDE Y LLORÓN de Pablo Hasel......

#12 Masias , Mis posaderas , 16/02/2021 - 20:31

Para que luego digan que en Tractoria no hay aficción a la tauromaquia.
Nada menos que en la Universidad de Lerida hacen sonados encierros, solo que de cabestros, casi tan famosos como los San Fermines

#9 Ilerda81, Lleida, 16/02/2021 - 20:05

Que pagi papa Nacho..Hasel no es un mindundi, es un nen de casa bona, de fet el pare va ser president de l’extinta UE Lleida

#9.1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 16/02/2021 - 20:49

Cierto, y profesor de matemática en el instituto. Yo le tuve

#8 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 16/02/2021 - 19:39

Que no será contra una persona en particular, porque él no puede "acusar a nadie". Hombre, cualquiera se juega el puesto apuntando hacia los que SÍ conoce o es que en la universidad puede acceder cualquiera y encerrarse en una estancia.

#7 M Pilar, Barcelona, 16/02/2021 - 19:18

Todo muy civilizado y democrático!!!